ÅIFK:lla kiusaajan rooli Dickeniä vastaan

ÅIFK saa lauantaina vieraakseen Dickenin otteluun, jolla on runkosarjasijoituksen osalta merkitystä vain vierasjoukkueen kannalta.

ÅIFK:n loppusijoitus runkosarjassa tulee olemaan viides, mutta Dickenillä panoksia riittää huolimatta viikon tappiosta SIF:lle. Kun SIF kohtaa kakkosena olevan HIFK:n myös lauantaina ja Dicken puolestaan päätöskierroksella HIFK:n, on runkosarjan kakkossija lauttasaarelaisten omissa käsissä ja mahdollisuus ykköseksi nousuunkin vielä todellinen.

ÅIFK hävisi edellisessä ottelussa kotonaan juuri SIF:lle. Loppunumerot olivat varsin niukat, mutta pahimmillaan ÅIFK oli jo kymmenen maalin takaa-ajoasemassa. Tuosta ottelusta turkulaiset ammentavat nyt sisua Dickenin kohtaamiseen.

– Jotta maalinteko saadaan kunnolla toimimaan, se vaatii että heittämistä ajatellaan ja vauhtia jaloissa. Nyt jäimme seisomaan ja silloin maalinteko on vaikeaa, ÅIFK-luotsi Ulf Andersson harmitteli edellisen SIF-tappion jälkeen.

– Emme saa missään nimessä olla niin passiivisia kuin olimme vain sen takia että vastustaja otti Maarjan [Põldver] kiinni. Se viittaa siihen että muut pelaajat eivät ole tarpeeksi hyviä, mutta minulla on enemmän uskoa joukkueeseen.

Vastaava ottelu marraskuun alussa päättyi Dickenin 31-20-voittoon, mutta ÅIFK:n nousu alkoi oikeastaan heti sen jälkeen ja turkulaiset ovat pelanneet hyvän keskitalven. Sen sai kokea tammikuun alussa kotonaan Pirkkolassa myös Dicken, joka vei voiton vasta tiukan koitoksen jälkeen 30-26.

Ottelu Samppalinnan urheilutalolla alkaa lauantaina kello 18.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk