Alkukauden huippukoitos edessä: HIFK – Dicken lauantaina

Viime kauden finalistit HIFK ja Dicken ovat avanneet kumpikin kautensa puhtaalla voittoputkella. Ainakin toisen putki katkeaa lauantaina, kun joukkueet iskevät yhteen todellisessa huippuottelussa Helsingin Urheilutalolla.

Dickenin viivapelaaja Pia-Stina Pitkäjärvi loukkasi edellisottelussa itsensä ja on poissa kokoonpanosta, mutta muuten Dicken marssittanee kentälle koko arsenaalinsa. Dickenin heikkous viime kaudella oli takaheittäjien puute, mutta siihen joukkue on saanut vahvistusta kun Martina Genberg liittyi lauttasaarelaisjoukkueeseen. Muutenkin joukkue on HIFK:n verkkosivujen arvion mukaan kiinnostava yhdistelmä jo melko kokeneita pelaajia höystettynä muutamalla uudella junnulla.

Dickenin tavoite on Suomen mestaruus, ja se haastaakin mestari-IFK:n toden teolla. HIFK:n riveistä on pudonnut viisi pelaajaa sairaustuvalle, mutta joukkueen pelaajamateriaali on kestänyt vajauksen tähän asti hienosti.

HIFK johtaa sarjaa 12 pisteellä, ja Dicken hengittää aivan niskaan 10 pisteellä, tosin yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kyseessä on siis runkosarjan kärkikamppailu, jonka voittaja pääsee toiselle kierrokselle sarjajohdossa.

Ottelu lauantaina käynnistyy kello 14.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!