Atlas ja BK-46 taistelevat tärkeistä pisteistä

SM-sarjan taulukon pohjalla tasapisteissä majailevat Atlas ja BK-46 taistelevat arvokkaista pisteistä torstaina Myyrmäessä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tämän kauden otteluissa jo kahdesti voittojen olevan tasan 1-1. Kummatkin ovat voittaneet toisensa kotikentillään. Atlas oli vahvempi kauden avauskierroksella ja BK puolestaan nappasi pisteet Karjaalla marraskuun lopulla.

Atlaksen kauden ainoat voitot ovat tulleet jo syyskuussa, kun BK puolestaan otti toistaiseksi ainoat voittonsa molemmat marraskuussa. Viimeksi karjaalaiset kärsivät selkeän tappion lukemin 16-30 ÅIFK:lle.

– Ei tässä ole mitään selityksiä. Nyt meidän pitää latautua vierasotteluun Atlasta vastaan, se on jälleen tärkeä ottelu, BK-luotsi Risto Puputti sanoi Västra Nylandissa ÅIFK-tappion jälkeen.

Atlaksen suurin huolenaihe on maalinteko, mistä hyvä osoitus oli edellinen ottelu Spartaa vastaan (13-24-tappio). BK:lla on ollut samanlaisia vaikeuksia poikkeuksena maalintekijätilaston ykkönen Pamela Degerman, joka on kuitenkin vastannut joukkueen tehoista aivan liian yksin.

Ottelu Myyrmäessä alkaa torstaina kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk