Atlas yrittää heittää kapuloita Dickenin rattaisiin

Kotijoukkue Atlas on sarjataulukon viimeisenä ja vierailija Dicken puolestaan jakaa kärkisijaa, joten asetelmat lauantain otteluun Vantaan Energia Areenalla ovat varsin selkeät.

Joukkueitten edellinen kohtaaminen joulukuun puolivälissä päättyi Dickenin täystyrmäykseen lukemin 43-16. Lokakuussa Vantaalla numerot olivat miltei yhtä tylyt 15-41.

Atlas on kuitenkin vuodenvaihteen jälkeen saanut tiivistettyä puolustustaan merkittävästi, mutta koko kauden vaivannut tehottomuus on piinannut edelleen.

Viimeksi Atlas piti toista kärkijoukkuetta SIF:aa lujilla avausjakson, mutta joutui lopulta taipumaan suhteellisen selvästi. Dickenin alkuvuosi ei tuloksellisesti ole ollut ehkä aivan odotettu, mutta edellisottelussa BK-46:tta vastaan jyvä tuntui jälleen löytyneen ja lauttasaarelaiset painelivat selvään 14 maalin voittoon.

Dicken tarvitsee pisteitä pysyäkseen mukana taistelussa runkosarjan voitosta. Atlas puolestaan tähtää tiukasti kaksi pistettä edellään olevan BK-46:n tavoittamiseen ja puolivälieräpaikkaan.

Ottelu Energia Areenalla Myyrmäessä alkaa lauantaina kello 14.30.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk