BK-46 haastaa HIFK:n lauantaina

BK-46 taistelee ennen kaikkea runkosarjan kuudennesta sijasta ja HIFK puolestaan ykköstilasta joukkueitten kohdatessa SISU Arenalla lauantaina.

HIFK on kamppailuun lähdettäessä selkeä suosikki, mutta joukkueitten edellinen kohtaaminen Karjaalla osoitti, että mitään läpihuutojuttua pelistä on turha odottaa. HIFK vei lokakuussa pisteet matkaansa, mutta niukoin luvuin 32-36. Joulukuussa Helsingin Urheilutalolla HIFK oli parempi maalein 34-23.

BK:n akilleen kantapäänä on ollut kapea pelaajaryhmä, joka on näkynyt selkeästi väsymisenä otteluitten toisella puoliajalla. Päävalmentaja Risto Puputin mukaan pelaajat tekevät parhaansa, mutta penkiltä ei lisävoimia yksinkertaisesti löydy.

– Tilanne on toki turhauttava, mutta toivon että pian saamme takaisin pari loukkaantunutta pelaajaa, Puputti sanoi Västra Nylandille.

– Josefin Aaltonen alkaa olla toipunut olkapäävammastaan ja hänen myötään pitäisi saada syvyyttä pakkiosastolle. Tiettyjä toiveita on myös Yvonne Westerholmin paluusta, mutta hänen kohdallaan on vielä paljon kysymysmerkkejä.

HIFK on ennen lauantaita sarjataulukon kolmosena vain pisteen kärkikaksikkoa SIF – Dicken jäljessä. BK:lla on puolestaan kahden pisteen etumatka jumbona olevaan Atlakseen ja edellä ÅIFK on kolmen pisteen päässä.

Ottelu Karjaalla alkaa kello 17.00 lauantaina.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk