BK-46 heittämään kapuloita SIF:n rattaisiin

Länsi-Uudenmaan derbyssa BK-46:n ja SIF:n kesken lauantaina vierasjoukkue on selkeähkö ennakkosuosikki, mutta paikalliskamppailut ovat aina vaikeasti ennakoitavia.

Siuntiolaiset ovat kärsineet edellisen tappionsa marraskuun alussa ja ovat nousseet taistelemaan tiukasti runkosarjan voitostakin. Kuluvan vuoden puolella SIF on kaatanut molemmat muut kärkijoukkueet Dickenin ja HIFK:n sekä ottanut lisäksi täyden pistepotin Spartalta.

BK-46 on puolestaan juuttunut sarjataulukon toisen pään taisteluun. Viimeksi Atlaksesta otettu voitto paranteli kuitenkin asemia ja kohensi myös joukkueen itseluottamusta viiden perättäisen tappion jälkeen.

Joukkueet kohtasivat jo kauden avauskierroksilla Karjaalla ja tuolloin vierasvoitto kirjattiin niukasti numeroin 21-23. Mrraskuun lopulla Siuntiossa lukemat olivat SIF:n eduksi selvemmin 33-24.

BK:n peli kuluvalla kaudella on levännyt etenkin hyökkäyksessä todella paljon peräti 132 osumaa tähän mennessä paukuttaneen Pamela Degermanin varassa. SIF:lla maalintekovastuu on jakautunut selvästi tasaisemmin ja heittovoimaa löytyy laajalta rintamalta Madeleine Lindholmin (61 maalia) ja Linda Olinin (58) johdolla.

Ottelu Karjaan SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 18.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!