Dickenillä ensimmäinen ottelupallo mestaruuteen perjantaina

SM-sarjan kolmas finaali pelataan perjantaina Helsingin Urheilutalolla ja mestaruus on ensi kertaa katkolla, kun Dicken johtaa finaalisarjaa HIFK:ta vastaan voitoin 2-0.

Dicken on vienyt kaksi ensimmäistä finaalia selvillä 12 ja 10 maalin voitoilla. Finaaleissa toki vain voitot lasketaan, ei sitä millä marginaalilla ne tulevat. HIFK on joka tapauksessa nyt selkä seinää vasten, mutta luottoa mahdollisuuksiin on edelleen.

– Ei tämä tule olemaan helppoa, mutta meidän pitää nyt käydä läpi mitä teemme. Tältä tämä ei saa näyttää ja tiedämme sen, Johanna Hilli sanoi Hufvudstadsbladetille toisen finaalin jälkeen.

– On ehkä positiivinen asia, että kolmas finaali tulee niin nopeasti. Jää vähemmän aikaa murehtia tätä liikaa. Me emme saa antaa tulosten vaikuttaa liikaa. Harjoituksissa näyttää hyvältä ja uskon edelleen, että pystymme kääntämään tämän sarjan.

Dicken-leirissä tunnelmat ovat ymmärrettävästi korkealla kahden vahvan esityksen jälkeen. Joukkue on noussut nyt suosikiksi ja kolmas voitto olisi naula hallitsevan mestarin arkkuun.

– Nyt on aika lyödä heidät. Uskon että aika moni Suomessa toivoo, että me otamme nyt mestaruuden kotiin, Dicken Anna Lindahl miettii.

Lindahl myöntää, että mestaruus olisi unelmien täyttymys. Se on nyt lähellä, mutta tavallaan samalla vielä kaukana.

– Meillä on nyt kolme ottelupalloa. Yksi niistä pitää käyttää hyväksi. Olisi aivan hullua voittaa kultaa. Viedä kasvattajaseura 1. divisioonasta mestaruuteen… Se olisi uskomatonta, mutta meidän ei pidä mennä tapahtumien edelle. Olemme aiemminkin johtaneet otteluvoitoin 2-0 ja menettäneet sen.

Ottelu perjantaina alkaa kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk