Dickenillä välieräpaikka katkolla sunnuntain BK-46-ottelussa

Kaksi puolivälierää takana ja Dickenillä taskussa kaksi suhteellisen selvää voittoa BK-46:sta. Näin ollen sarja on katkolla lauttasaarelaisille sunnuntain kolmannessa ottelussa Pirkkolassa.

Runkosarjassa BK:ta vietiin Dickenin toimesta varsin selkeästikin. Puolivälieräsarjassa karjaalaiset ovat pystyneet tarjoamaan hyvän vastuksen, mutta voitot ovat olleet ainakin toistaiseksi aika kaukana.

Paljon pitää näin olleen muuttua, jos BK aikoo kamppailuja vielä neljänteen otteluun saakka venyttää. Dicken-leirissä sunnuntain otteluun lähdetään vain voitto mielessä.

– Emme aliarvioi BK:ta, mutta haluamme saada nämä puolivälierät hoidettua niin nopeasti kuin mahdollista, totesi Dickenin maalivahti Sofia Lindholm Västra Nylandille toisen kohtaamisen jälkeen.

Joukkueiden materiaalin leveydessä on melkoinen ero Dickenin hyväksi ja tämä ero yleensä vain korostuu ottelusarjan edetessä. Periksi karjaalaisjoukkue ei kuitenkaan aio antaa, vaikka lähtökohta on vaikea.

– On ikävää joutua pelaamaan näin kapealla ryhmällä. Olen ollut jo aika kauan mukana, mutta tämä kausi on raskain jonka koskaan olen kokenut. Mutta voin kuitenkin luvata, että tulemme antamaan kaikkemme sunnuntaina, BK:n kokenut Jenny Löf painotti VN:lle.

Ottelu Pirkkolassa alkaa sunnuntaina kello 12.30.

Edelliset ottelut:
Ti 10.03. Dicken – BK-46 33-24
To 12.03. BK-46 – Dicken 18-33

Dicken johtaa otteluvoitoin 2-0.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk