HIFK hakee nousua kärkeen Atlaksen vieraana

SM-sarja jatkuu torstai-iltana Myyrmäessä ottelulla Atlas – HIFK. Vastakkain ovat sarjan tyvipäässä taisteleva emäntäjoukkue ja nousua kärkeen havittelevat vieraat.

Dickenin kärsittyä keskiviikkona tappion SIF:n vieraana HIFK:lla on voitolla tilaisuus nousta jakamaan sarjataulukon kärkipaikkaa lauttasaarelaisten kanssa. Cupin mestarina joulutauolle jäänyt HIFK kärsi kotimaan kentillä syksyn aikana vain yhden tappion, Dickenille.

Atlaksen kausi alkoi kahdella niukalla voitolla, mutta sen jälkeen merkintöjä on tullut vain tappiosarakkeeseen.  Vantaalaisten hyökkäyspeli on ollut tehotonta ja 20 maalin rajan ylittäminenkin on monesti jäänyt haaveeksi. Viimeksi Atlas puhkaisi rajan juuri HIFK:ta vastaan lokakuun lopulla, joskin numerot Helsingin Urheilutalolla olivat vantaalaisittain murheelliset 39-21.

Atlaksen verkkoon palloja on uponnut 30,5 ottelua kohden ja HIFK puolestaan on mättänyt maaleja lähes 34,5 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla, joten suosikista torstaina ei ole epäselvyyttä. 77 maalia tähän mennessä heittäneen Linda Cainbergin johdolla HIFK:n hyökkäyspeli on ollut syksyn tehokkainta.

Ottelu torstaina alkaa kello 18.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!