Jatkuuko SIF:n hurja meno Atlasta vastaan?

Kun kotijoukkue on hävinnyt viimeksi 2.11. ja vierasjoukkue voittanut viimeksi 19.9., ei lauantaisen SM-sarjan ottelun SIF-Atlas ennakkosuosikista ole epäselvyyttä.

SIF on kauden edetessä yltynyt hurjaan menoon ja kuluvan vuoden siuntiolaiset avasivat kaatamalla peräjälkeen kärkikaksikon Dicken ja HIFK. Sen jälkeen nurin ovat menneet varmasti niin Sparta kuin paikallisvastustaja BK-46.

Samalla SIF on noussut taistelemaan tosissaan runkosarjan voitosta, mutta mestaruuksista Siuntiossa ei ainakaan vielä lähdetä isoon ääneen puhumaan.

– Olemme saaneet pitää matalaa profiilia ja saaneet pelata hiukan taustalla ilman suurempia paineita. Meillä on 4-5 uutta pelaajaa joukkueessa ja nyt yhteispeli alkaa toimia. Emme edelleenkään ota mitään itsestäänselvyytenä, mutta olemme nostaneet tavoitetta. Nyt tähtäämme finaalipaikkaan, mutta paljon riippuu siitä millaiseksi välieräparit muodostuvat, SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandille.

– Ei voi laskea pois myöskään ÅIFK:ta joka on parantanut paljon viime aikoina ja saattaa olla sarjan musta hevonen, Sjöstedt muistuttaa.

Atlaksen taival on alkukauden jälkeen ollut kivikkoinen ja viimeksi ÅIFK:n vieraan vantaalaiset jäivät harvinaisesti alle kymmeneen tehtyyn maaliin. Edellisottelussa BK-46:tta vastaan voitto oli jo ulottuvilla, mutta karkasi tuolloinkin maalinteon vaikeuteen.

SIF on voittanut molemmat kauden aiemmat kohtaamiset selkeällä 13 maalin marginaalilla.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 17.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!