Dicken saa BK-46:n vieraakseen lauantaina

Sarjataulukon kärkipaikoista tiukkaa kilpajuoksua käyvä Dicken saa lauantaina vieraakseen BK-46:n, joka puolestaan käy kovaa taistoa paikasta puolivälierissä.

Dicken nousisi voitolla ainakin toviksi sarjataulukon kärkeen ja BK:lle pisteet olisivat puolestaan erittäin tärkeät vähintään kuudennen sijan ja puolivälieräpaikan varmistamiseen.

BK ei ole juuri pystynyt kauden aiemmissa kohtaamisissa Dickeniä haastamaan. Lokakuun alussa Pirkkolassa lukemat olivat Dickenille tylyt 42-22. Joulukuun alussa Karjaalla BK:n puolustus piti Dickenin jo selvästi paremmin kurissa, mutta vierasvoitto kirjattiin kuitenkin selkein lukemin 14-21.

Alkuvuosi ei kummaltakaan ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Dicken on kärsinyt kärkikoitoksissa tappiot sekä SIF:lle että HIFK:lle – tosin voittanut kaksi muuta otteluaan. BK-46:n ainoa pistepussin lisäys on tullut toki sinällään erittäin tärkeästä vierasvoitosta Atlasta vastaan.

Joukkueilla on eroa sarjataulukossa 16 pistettä Dickenin eduksi, joten suosikista ei ole epäselvyyttä. Kuten kauden kaikissa BK-46:n otteluissa yksi avainkysymyksistä on kuinka Dicken saa ylivoimaisesti maalintekijätilastoa johtavan karjaalaisten Pamela Degermanin pidettyä kurissa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa päivän aiemman SM-sarjaottelun Sparta-ÅIFK jälkeen kello 16.45.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!