Mestaruus ratkeaa tiistaina – HIFK vai Dicken?

Naisten kauden 2014-15 mestarin nimi on varmuudella selvillä tiistai-iltana, kun HIFK ja Dicken kohtaavat viidennessä ja ratkaisevassa finaalissa Helsingin Urheilutalolla.

HIFK on noussut 0-2-tappioasemasta 2-2:een kahden niukan voiton ansiosta. Kaksi ensimmäistä finaalia Dicken kuittasi selkein numeroin.

– Kaikkien HIFK-vuosieni aikana emme ole koskaan lähteneet finaalisarjaan näin huonolla asenteella. Toki puhuimme myös tänä vuonna ottelusarjan alla asioista, mutta se jäi vain puheeksi ja kentällä emme tehneet sitä mistä oli sovittu, HIFK:n maalitykki Linda Cainberg totesi Yle Sportenille.

HIFK on kuitenkin tarttunut itseään niskasta kiinni huonon alun jälkeen. Cainberg ei näe joukkueen ottaneen kuitenkaan henkistä yliotetta huolimatta kahden ottelupallon selvittämisestä.

– Kyse on kahdesta tasaisesta joukkueesta, jotka kumpikin voivat voittaa viidennen finaalin. Emme ole aliarvioineet Dickenia tähän saakka, emmekä tee sitä tiistainakaan.

Mitään tappiomielialaa ei ole myöskään havaittavissa Dicken-leirissä.

– Ehdottomasti ei. Nyt pitää vain kaivaa esiin asenne ja tahto ja kaikki menee hyvin tiistaina, Carolina Böckelman valaa uskoa.

Samaa – asennetta ja tahtoa – korostetaan ratkaisevina tekijöinä myös HIFK:n puolella.

– Pelataan toki kotikentällämme, joten eiköhän meillä pieni etu ole tiistaina, Lotta Kulju lisää.

Ratkaiseva finaali Helsingin Urheilutalolla alkaa tiistaina kello 19.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk