Sparta ja ÅIFK tärkeässä kamppailussa lauantaina

SM-sarjan viikonloppu käynnistyy lauantaina iltapäivällä Pirkkolasta, jossa peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa olevat Sparta ja ÅIFK kamppailevat pisteistä.

Joukkueita erottaa ennen lauantain kohtaamista sarjataulukossa vain yksi piste Spartan eduksi ja ottelu on erittäin merkityksellinen ajatellen ennen kaikkea runkosarjan neljättä sijaa ja kotietua puolivälieriin.

Vuoden vahvasti aloittanut Sparta oli edellisessä kotiottelussaan täysin vastaantulija HIFK:ta vastaan ja joukkueella onkin nyt kasvojen pesun paikka kotiyleisön edessä. Helppoa tehtävää ei kuitenkaan kannata odottaa, sillä ÅIFK on löytänyt erinomaisen vireen.

Uuden vuoden alkajaisiksi ÅIFK piti Dickeniä ensi tiukoilla ja kaatoi sen jälkeen BK-46:n selvästi. Sitä seurasi todellinen paukku, kun turkulaiset puristivat HIFK:n vieraana tasapelin ja viimeksi Atlas kaatui selvin numeroin, vaikkei ÅIFK:n peli aivan parhaimmillaan tuossa ottelussa ollutkaan.

Lokakuun alussa vastaavassa ottelussa Pirkkolassa Sparta oli vahvempi maalein 32-25. Kahta kuukautta myöhemmin ÅIFK otti kotonaan Samppalinnan palloiluhallissa kuitenkin kuittauksen korkojen kera voittamalla 29-19.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 14.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!