BK-46 piti HIFK:ta tiukoilla

Edelleen avauspisteitään hakeva BK-46 antoi vahvan näytön potentiaalistaan pitämällä HIFK:ta tiukassa pinteessä keskiviikkona 50 minuutin ajan. Lopussa helsinkiläiset kuitenkin takoivat ratkaisevat maalit ja veivät pisteet Karjaalta lukemin 32-36.

Avausjaksoa edettiin hallitsevan mestarin HIFK:n hallitessa, mutta missään vaiheessa BK-46 ei päästänyt vieraitaan ratkaisevasti karkuun. Parhaimmillaan HIFK:n johto oli viisi maalia, mutta taukoon mennessä karjaalaiset olivat Pamela Degermanin johdolla vain yhden maalin päässä.

Heti tauon jälkeen BK nousi hurjassa vireessä olleen Degermanin kahdella maalilla jo johtoonkin, kunnes HIFK otti tahtipuikon jälleen haltuunsa. Ero kasvoi jälleen viiteen osumaan, mutta BK ei vieläkään ollut luovuttanut. Viimeisen kymmenminuuttisen alussa eroa oli jälleen enää kolme maalia. HIFK:n aikalisä 21. minuutilla tuotti kuitenkin tulosta ja ero oli nopeasti kuudessa maalissa. BK taisteli loppuun saakka, mutta ei enää onnistunut toden teolla HIFK-voittoa uhkaamaan.

BK-46:n valmentaja Risto Puputti oli tappiosta huolimatta varsin positiivisella mielellä.

– Vastus oli odotetun kova. Mutta pelattiin mielestäni hyvän ottelun kahden huonon ottelun jälkeen. Lopputulos oli tyttöjen hyvän taistelun tulos, Puputti kiitteli

HIFK-valmentaja Birgitta Lindholm näki pitkän tauon edellisestä ottelusta näkyneen otteissa.

– Kaksi pistettä kotiin neljän viikon tauon jälkeen on hyvä. Tuntui vähän siltä runkosarja alkoi meille tänään. Vähän ihmetyttää näin pitkä otteluitten väli.

Ottelun Vakuuttavin pelaaja oli hurjat 16 osumaa takonut BK-46:n Pamela Degerman.

– Tänään sodittiin joukkueena. Ihmettelin jopa itse miksei he eivät nousseet minua vastaan ja pääsin tekemään 16 maalia, Degerman hämmästeli.

BK-46 – HIFK 32-36 (15-16)

Yleisöä: 108

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 16, Jenny Löf 3, Sofia Silen 6, Madeleine Kihlstedt 3. Erica Gustafsson 4
HIFK: Carolina Byman 2, Lotta Kulju 10, Amanda Salenius 3, Victoria Berg 1, Annamari Jääskeläinen 1, Linda Cainberg 8, Ida Bruun 1, Malin Wilen 4, Ida Väyrynen 6

Ulosajot:
BK-46: Erica Gustafsson 2min
HIFK: Carolina Byman 2 min

LähiTapiola-tähdet:
*** Pamela Degerman (BK-46)
** Lotta Kulju (HIFK)
* Ida Väyrynen (HIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!