ÅIFK emännöi SIF:aa keskiviikkona

Vain pisteen päässä toisistaan sarjataulukossa majailevat ÅIFK ja SIF kohtaavat Samppalinnassa keskiviikkona.

Joukkueilla on hyvä vertailukohta, sillä kumpikin pelasi edellisen ottelunsa HIFK:ta vastaan – ja kärsi tappion hyvin samantyyppisissä otteluissa miltei identtisin luvuin, ÅIFK yhdeksällä maalilla ja SIF kahdeksalla.

– Jaksoimme haastaa heidät tosissaan 40 minuuttia, mutta sitten pelimme katosi. Puolustuksellisesti esityksemme oli hyvä läpi ottelun, mutta hyökkäyssuuntaan oli huonompaa, ÅIFK-luotsi Besim Qerimi arvioi HIFK-ottelua Åbo Underrättelserille.

ÅIFK:n hyvin alkanut kausi on kääntynyt vaikeammaksi ja viime otteluista taskussa on vain piste kotiottelusta Atlasta vastaan. Siuntiolaisten vire on sen sijaan ollut hienokseltaan nousujohteinen.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa Turussa jo vajaa kaksi kuukautta sitten. Tuolloin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä ÅIFK:n ladottua taululle peräti luvut 33-16. Tuo 17. lokakuuta pelattu ottelu on myös ÅIFK:n viimeisin täysi pistepotti, kun SIF puolestaan on pystynyt voittoon sen jälkeen kolmesti.

SIF on kaikkineen pelannut emäntiään runsasmaalisempia otteluita ykköstykkinään SM-sarjan maalintekijätilaston kakkonen (67 maalia) Madeleine Lindholm.

Ottelu Samppalinnassa alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk