Kärkikamppailu HIFK-Dicken keskiviikon helmenä

Viime kauden finalistit ja nytkin sarjataulukon kahta kärkisijaa hallussaan pitävät HIFK ja Dicken iskevät toistamiseen tällä kaudella yhteen keskiviikkona.

Dicken voitti ensimmäisen kohtaamisen Pirkkolassa kahdella maalilla 28-26. Tuo ottelu oli HIFK:n käsissä vielä kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta Dicken teki loppukirin ja väänsi väkisin voittoon. Dicken on edelleen kuluvalla kaudella pistemenetyksittä, kun HIFK on kärsinyt Dickenin ohella tappion myös Spartalle.

HIFK pääsee kuitenkin otteluun hyvässä vireessä. Challenge Cupissa puristus ei riittänyt jatkoon, mutta toi hyvän vireen kotimaan kentille. Ensin cupissa kaatui Sparta ja sen perään HIFK otti selvähköt voitot sekä ÅIFK:sta että SIF:sta.

– Kun meillä on tempoa pelissä ja menemme kohti maalia meitä on todella vaikeata pysäyttää, tyytyväinen HIFK-luotsi Birgitta Lindholm totesi SIF-voiton jälkeen.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert on piiskannut joukkueensa kovaan iskuun ja uskoo, että parhaalla tasollaan pelatessaan Dicken raapii voiton matkaansa myös Helsingin urheilutalolta.

– En usko että tulee välttämättä kova peli, jos puolustamme samalla tavoin kuin viime peleissä. Paljon on kuitenkin kyse myös henkisistä asioista tässä ottelussa, Hivert sanoo Dickenin verkkosivujen haastattelussa.

Kamppailu vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk