ÅIFK:lla mahdollisuus varmistaa puolivälieräpaikka

ÅIFK matkustaa tiistaina BK-46:n vieraaksi. Turkulaisilla on mahdollisuus varmistaa ottelussa sekä puolivälieräpaikka että alemman jatkosarjan voitto.

ÅIFK on edennyt jatkosarjassa vahvasti voittamalla ensin Atlaksen ja sen jälkeen GrIFK:n. GrIFK ja BK-46 ovat jääneet turkulaisista kuuden pisteen päähän, joten voitolla ÅIFK varmistaisi jatkosarjan voiton. Vaikka GrIFK:lla olisikin mahdollisuus nousta tasapisteisiin, mutta ÅIFK on keskinäisissä vertailuissa edellä. Piste riittäisi varmistamaan ÅIFK:lle paikan puolivälierissä.

BK-46:n jatkosarja on sen sijaan alkanut synkissä merkeissä. Sen se hävisi vieraskentällä selvästi GrIFK:lle 18-28 ja viikonloppuna se hävisi yllättäen Atlakselle kotonaan, kun vantaalaiset avasivat pistetilinsä tämän kauden SM-sarjassa. Tappio mutkisti BK-46:n matkaa pudotuspeleihin huomattavasti. Karjaalaisten onkin terästäydyttävä, mikäli joukkue vielä puolivälieriin mielii, helppoa se ei tule kuitenkaan olemaan yhtä hengettömillä esityksillä kuin Atlasta vastaan.

BK sortui viimeksi teknisiin virheisiin aivan liikaa ja muun muassa ottelun ratkaisuhetkillä kolme perättäistä hyökkäystä kaatui askelvirheisiin. Kun vielä puolustus oli aivan liian seisovaa, ei tulosta pidä ihmetellä ja ÅIFK:ta vastaan vaaditaan merkittävää parannusta.

Runkosarjassa joukkueet voittivat omat kotiottelunsa, joten vailla yllätysmahdollisuuksia BK-46 ei ole. Varsinkaan, kun ottaa huomioon, että joukkue hyppää kentälle varmasti nälkäisenä ja näyttöhaluisena Atlas-tappion jälkeen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk