Atlas otti kauden avausvoittonsa

Atlaksen pitkä odotus palkittiin, kun se otti kauden avausvoittonsa hakiessaan makoisan 26-25 (14-11)-voiton BK-46:sta.

Ottelu oli äärimmäisen tasainen, kuten loppulukemista voi päätellä. Joukkueet etenivät tasatahtia aina ensimmäisen puoliajan lopulle, kunnes Atlas sai kolme maalia peräkkäin ja sai otettua kolmen maalin taukojohdon.

BK-46 kiri eron nopeasti kiinni toisen puoliajan alussa, mutta Atlas iski uudestaan ja sai repäistyä taas neljän maalin johdon. Aiemminkin tällä kaudella Atlas on johtanut viime hetkillä ja tälläkin kertaa BK-46 nousi vielä tasoihin. Erica Gustafsson ja Anna Jauhiainen saivat kuitenkin tehtyä tarvittavat maalit Atlaksen kauden avausvoittoon.

BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg oli luonnollisesti pettynyt omiensa esitykseen.

– Mikään ei mennyt nappiin tänään. Puolustus oli aivan surkea. Liian paljon nainen naista vastaan. Hyökkäys oli ajoittain hyvä. Tyttöjen asenne ei ollut hyvä tänään, Holmberg suomi omiaan.

Vantaalaisten leirissä voitto otettiin sen sijaan riemulla vastaan.

– Tätä voittoa ollaan pitkään haettu ja nyt se vihdoin tuli. Hyvä fiilis joukkueella ja hienoa voittaa vieraskentällä ja vielä BK:ta vastaan, Atlas-luotsi Tomi Salminen hehkutti.

Jauhiainen iloitsi niin ikään kauden ensimmäisestä voitosta.

– Kauden eka voitto. Se on ollut lähellä monta kertaa, mutta tehtiin loppuun asti töitä. Hyvä henki tänään. Päät kestivät. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

BK-46-Atlas 25-26 (11-14)

Maalintekijät
BK-46: Holmberg Emilia 7, Lassinharju Sirja 6, Kullberg Jannica 5, Löf Elin 3, Nynäs Nicolina 1, Nyberg Nicole 1, Melanen Linda 1, Laukkanen Jannica 1
Atlas: Jauhiainen Anna 11, Gustafsson Erica 5, Högbacka Emmi 4, Olenius Carla 2, Lampinen Julia 1, Kurki Sanni 1, Kaitasalo Ilona 1, Cordeiro Matilda 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jauhiainen Anna Atlas 3
Kullberg Jannica BK-46 2
Gustafsson Erica Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Lassinharju Sirja 1 x 2 min

Atlas: Gustafsson Erica 1 x 2 min, Högbacka Emmi 2 x 2 min, Jauhiainen Anna 1 x 2 min, Olenius Carla 1 x 2 min

Erotuomarit: Lindroos Mikael – Korja Miro

Yleisöä: 95

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk