Atlas ja Dicken avaavat kautensa torstaina

Atlas ja hallitseva Suomen mestari Dicken aloittavat SM-sarjakauden omalta osaltaan keskinäisellä ottelulla torstaina hiukan muita joukkueita myöhemmin.

Atlaksen valmistautuminen SM-sarjaan on sujunut suurin piirtein odotetun laisesti. Seuran verkkosivujen mukaan uusien pelitapojen sisäänajo on aiheuttanut vielä pientä epätasaisuutta harjoitusotteluissa, mutta varsinkin Tukholman leiri syyskuun alussa näytti joukkueen potentiaalin. Joukkue on ilmoittautunut mukaan taistelemaan yhdestä neljästä play offs -paikasta.

Dicken lähtee kauteen uuden päävalmentajan Thomas Hivertin johdolla ja odotukset ovat korkealla avausottelun kynnyksellä.

– Joukkue näyttää hyvältä, kesäharjoittelu onnistui mainiosti. Meillä on mielenkiintoisia, hyviä pelaajia jokaiselle pelipaikalle. On ilo olla mukana tässä joukkueessa ja valmentaa näin hienoa joukkuetta, Hivert hehkuttaa Dickenin verkkosivuilla.

Paluun SM-sarjakentille ja Dickeniin tehnyt Sonja Koskinen katsoo myös kauteen luottavaisena.

– Meillä on uusi hyvä valmentaja ja nuoria ja innokkaita pelaajia. Jotkut ovat nuoresta iästään olleet mukana pitkään mikä on myös hyödyllistä meille.

Kotijoukkue Atlaksen terveystilanne on hyvä. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat, Isa Jauhiainen ja Tiina Helaskoski, puuttunevat sarjan avauksesta. Peräti 1,5 vuotta sivussa polvivamman takia ollut Anna Jauhiainen on tehnyt kesän ja syksyn mittaan vahvan paluun pelikentille.

Atlas – Dicken torstaina 1.10. kello 19.00 Myyrmäen Urheilutalolla.

Torstain SM-sarjaottelu on mukana myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk