Atlas saa BK-46:n vieraakseen torstaina

SM-sarjan viikkokierros saadaan täyteen torstaina, kun Atlas emännöi Myyrmäessä BK-46:tta.

Joukkueita erottaa tasaisessa sarjataulukossa kaksi pistettä vierailija BK:n eduksi, mutta Atlas on toisaalta pelannut yhden ottelun vähemmän, joten panoksia riittää.

Kaksikon edellinen kohtaaminen pelattiin niin ikään Myyrmäessä lokakuun puolivälissä ja tuolloin BK vei pisteet selvän kahdeksan maalin voiton turvin. Torstain ottelussa vantaalaisilla on siis revanssin paikka.

Lähtökohta otteluun on sikäli harvinainen, että kummallakin on allaan tasapeli.  Atlas jakoi edellisottelussaan pisteet ÅIFK:n vieraana ja BK-46 puolestaan kotonaan Spartaa vastaan. Karjaalaisten pelissä on viime viikkoina ollut positiivisia merkkejä, mutta mitään pilvilinnoja ei elätellä.

– Kiiruhdamme hitaasti joukkuepelaamista rakentaessamme. Olemme edelleen hiukan liian varovaisia tietyissä tilanteissa ja meidän pitäisi uskaltaa enemmän. Kuitenkin samaa tahtia kuin joukkuepelaaminen paranee, vahvistumme myös henkisesti, BK-valmentaja Ina Ahlroos totesi Västra Nylandille.

Atlaksella on viime otteluissaan ollut viime kauden tapaan vaikeuksia maalinteon kanssa ja nyt tehoja tarvitaan enemmän, jotta BK on kaadettavissa. Puolustuspäässä emäntien päähuomio kiinnittyy varmasti ylivoimaisesti maalintekijätilastoa johtavaan BK-tykki Pamela Degermaniin. Degerman on alkukaudella takonut maaleja hurjalla 8,4 osuman ottelukohtaisella keskiarvolla.

Ottelu torstaina vihelletään käyntiin kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk