Dicken vei kärkikamppailun

HIFK ja Dicken kohtasivat SM-sarjan kärkikamppailussa. Tiukan väännön jälkeen Dicken korjasi potin 26-22 (14-10)-voitolla.

Dicken otti etulyönnin heti alusta saakka eikä HIFK käväissyt johdossa kuin hetkellisesti. Missään vaiheessa Dicken ei kuitenkaan onnistunut repäisemään isoa kaulaa, vaan tauolle mentiin Dickenin 14-10-johdossa.

Toisella puoliajalla Dicken pystyi pitämään johtoasemansa, vaikka HIFK pääsi lopussa hieman kaventamaan eroa, mutta missään vaiheessa Dickenin johtoasema ei ollut uhattuna. Näin Dicken jatkaa edelleen puhtaalla pelillä.

HIFK:n päävalmentaja Birgitta Lindholm harmitteli, että Dicken pääsi rankaisemaan HIFK:n omista virheistä.

– Dicken oli tänään parempi. Emme pelanneet tarpeeksi järjestäytyneesti. Puolustimme hetkittäin hyvin, mutta puolustajat rankaisivat heti kun nukahdimme, Lindholm manasi.

Dickenin leirissä oltiin sen sijaan tyytyväisiä. Ottelun parhaana palkittu Sonja Koskinen nautti pelaamisesta kärkikamppailussa.

– Oli hauska pelata, kun vastus oli kova. Olimme tänään parempia. Meillä oli hyvä puolustus, he eivät saaneet meitä ulospelattua tänään, Koskinen iloitsi.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert löysi omiensa pelistä kuitenkin vielä parannettavaa.

– Kaksi pistettä. Ottelussa oli hyviä hetkiä. Olen tyytyväinen vaikka emme pelanneet parasta peliämme tänään, Hivert summasi.

HIFK-Dicken 22-26 (10-14)

Yleisömäärä: 151

Erotuomarit: Christian Westerlund, Jan Rönnberg

Maalintekijät:
HIFK: Johanna Hilli 7, Ida Väyrynen 6, Lotta Kulju 5, Kathlen Ax 2, Silja Borgasdottir Sandelin 1, Petra Friman 1.
Dicken: Anna Lindahl 8, Betina Lillqvist 4, Martina Genberg 3, Carolina Böckelman 3, Tove Salokivi 2, Kiira Kankainen 2, Alexandra Ahlroth 2, Annika Näräkkä 1, Jessica Gammals 1.

Varoitukset:
HIFK: Lotta Kulju, Ida Väyrynen, Johanna Hilli
Dicken: Pia-Stina Pitkäjärvi, Annika Näräkkä, Betina Lillqvist

Ulosajot:
HIFK: Johanna Hilli
Dicken: Anna Lindahl, Pia-Stina Pitkäjärvi

Ottelun LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Sonja Koskinen (Dicken)
** Ida Väyrynen (HIFK)
* Lotta Kulju (HIFK)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk