Atlas saa GrIFK:n vieraakseen perjantaina

Atlas ja GrIFK ottavat varaslähdön SM-sarjan viikonloppuun ja pelaavat keskinäisen ottelunsa jo perjantai-iltana.

Atlas palaa kotikentälleen miltei kolmen viikon tauon ja kahden vierasottelun jälkeen. Vieraspeleistä tarttui matkaan myös kauden ensimmäinen voitto, kun ÅIFK kaatui Turussa niukasti yhdellä maalilla. Nousijajoukkue GrIFK puolestaan on aloittanut kauden pirteästi ja koonnut viidestä ottelusta jo kolme voittoa.

Molemmat pelasivat edellisen kamppailunsa vieraskentällä HIFK:ta vastaan. Grani piti viime kauden hopeamitalistia pitkään tiukilla, mutta taipui lopulta yhdeksän maalin tappioon. Atlaksen tappiolukemat olivat vain neljä maalia suuremmat, mutta kovin paljon vantaalaiset eivät HIFK:lle pystyneet kampoihin pistämään, vaikka toinen jakso lupauksia herättikin.

Atlaksen tehot alkukaudella ovat levänneet pitkälti Anna Jauhiaisen ja Carla Oleniuksen varassa. Kaksikko on paukuttanut yli puolet joukkueen maaleista. Granilla maalintekovastuu on jakaantunut tasaisemmin ja 20 maaliin on yltänyt jo kolme pelaajaa: Carolina Rehnberg (26), Emilia Valkamo (22) ja Susanna Kaivola (20).

Atlas lähtee kamppailuun jumbosijalta, mutta nostaisi voitolla sijoitustaan peräti kolmella pykälällä. Grani puolestaan nousisi voitolla pykälän kolmannelle sijalle.

Ottelu Vantaan Energia Areenalla alkaa perjantaina kello 20.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk