GrIFK ja Atlas pyrkivät ylöspäin sarjataulukossa

SM-sarjan taulukon kahta viimeistä sijaa hallussaan pitävät GrIFK ja Atlas kohtaavat lauantaina Kauniaisissa ja hakevat kohennusta asemiinsa.

Joukkueita erottaa sarjataulukossa yksi piste GrIFK:n eduksi. Joukkueitten edellinen kohtaaminen marraskuun alussa Myyrmäessä päättyi kuitenkin Atlaksen eduksi niukalla yhden maalin erolla.

Kuvaavaa molempien kaudelle on, että tuon voiton jälkeen Atlas on onnistunut saalistamaan yhden tasapelipisteen ja GrIFK:n pistepussi ei puolestaan vahvan kauden avauksen jälkeen ole karttunut pisteelläkään lähes kolmeen kuukauteen.

Joukkueitten tehtyjen ja päästettyjen maalien määrässä ei ole merkittävää eroa, joten puntit ovat sikälikin ennakkoon melko tasan. Granin paras maalintekijä Carolina Rehnberg on takonut 72 maalia, kun Atlaksella Carla Olenius on yltänyt 61 osumaan.

Olenius piti viikolla miltei yksinään Atlasta kuvassa mukana HIFK:ta vastaan, kunnes vantaalaisten puhti loppui toisen puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla. Myös Granin kevään avaus oli HIFK:ta vastaan ja päättyi numerollisesti pienempään tappioon.

Ottelu Kauniaisissa alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!