HIFK revanssimielellä Spartaa vastaan

Sarjataulukon kakkonen ja kolmonen, HIFK ja Sparta, kohtaavat tiukassa kamppailussa lauantaina Helsingin urheilutalolla.

Kaksikko kohtasi Pirkkolassa marraskuun alussa ja Sparta nappasi tuolloin pisteet niukalla yhden maalin voitolla. HIFK lähteekin lauantain otteluun kotikentällään varmuudella revanssi mielessä.

HIFK on ehtinyt tämän vuoden puolella pelata jo kaksi ottelua ja kirjannut niistä kaksi voittoa. Viimeksi torstaina kaatui vieraskentällä Atlas. Ennen joulua HIFK ehti juhlia Suomen Cupin mestaruutta ja on nyt cupin ratkaisupelit mukaan lukien viiden ottelun voittoputkessa.

Sparta avasi vuoden niukalla kotivoitolla BK-46:sta ja on nihkeän kauden avauksen jälkeen pelannut muutenkin vahvasti, mistä parhaana osoituksena oli sarjakärki Dickenin kaataminen selvin numeroin joulun alla.

Joukkueita erottaa taulukossa viisi pistettä HIFK:n eduksi, mutta Spartalla on pelattuna yksi ottelu vähemmän. Joukkueitten puolustus on pitänyt suurin piirtein yhtä hyvin, mutta HIFK on ollut hyökkäyspäässä tehokkaampi kaksikon Johanna Hilli (75 maalia) – Lotta Kulju (74) johdolla. Spartan paras maalintekijä on 67 kertaa verkkoa heiluttanut Inka Jäntti.

Ottelu lauantaina alkaa kello 15.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk