ÅIFK jyräsi SIF:n selkein numeroin

ÅIFK otti vakuuttavan voiton lauantaina vierailleesta SIF:sta ratkaistuaan ottelun käytännössä jo avausjaksolla.

ÅIFK otti nopeassa tahdissa tahtipuikon haltuunsa, mutta SIF roikkui mukana avausjakson puoliväliin saakka. Sen jälkeen mentiin kuitenkin täysin kotijoukkueen tahdissa ja ero tauolla oli jo toistakymmentä maalia.

SIF ei päässyt tauon jälkeenkään peliin paremmin mukaan, vaan ero pysyi jatkuvasti toisella kymmenellä. ÅIFK lisäsi johtoaan sen sijaan tasaista tahtia ja loppusummerin soidessa eroa oli peräti 17 maalia.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi oli ymmärrettävästi enemmän kuin tyytyväinen esitykseen.

– Hallittiin koko peli, tytöt taistelivat ja halusivat voittaa ja se näkyi pelissä. Oli hyvä huomata että pärjättiin vaikka meillä oli tärkeä pelaaja poissa.

– Ollaan tehty paljon töitä viime viikkojen aikana kuvioitten ja 1 vs 1 tilanteiden kanssa. Meidän tavoite on selkeä, haluamme neljän parhaan joukkoon, ja aiomme jatkaa tällä tavalla, voittamalla kaikki pelit jotka ovat voitettavissa. Meillä on hyvä joukkue koossa, joukkuehenki on todella hyvä ja tytöt taistelevat koko sydämellä, Qerimi ylisti.

SIF-luotsi Jan Hagmanille ei ollut paljon sanottavaa.

– Ei kommentoitavaa, Hagman kuittasi.

Ottelu vakuuttavimman pelaajan tittelin vei seitsemän maalia heittänyt kotijoukkueenCarolina Pettersson.

– Alkumme oli hieman hidas mutta kun peli lähti käyntiin niin maalejakin rupesi tulemaan. Meillä oli juokkueen sisällä tosi hyvä fiilis ja oli kiva nähdä että kaikki osallistuivat peliin ja maalintekoon. Kausi on alkanut hyvin ja olemme löytäneet meidän pelimme, Pettersson iloitsi.

ÅIFK – SIF 33-16 (17-6)

Yleisö: 134

Erotuomarit: Harri Nieminen- Markku Tuomi

Maalintekijät:
ÅIFK: Carolina Pettersson 7, Matilda Bäcklund 5+1 , Sara Pettersson 4, Moa Martin 4, Emilia Skön 4, Heidi Kullberg 4, Malin Gullqvist 2, Antonia Ahlbäck 1, Onay Sari 1
SIF: Maria Jukola 5, Anna-Mi Weurlander 3, Petra Nyman 2, Matilda Luuppala 1, Miisa Palkoranta 1, Mette Nyberg 1, Madeleine Lindholm 1, Aino Pietiläinen 1, Sanna Skoglund 1

Varoitukset:
ÅIFK: Sara Pettersson, Matilda Bäcklund, Moa Martin
SIF: Aino Pietiläinen, Janica Tallqvist, Mette Nyberg

Ulosajot:
ÅIFK: Malin Gullqvist, Carolina Pettersson, Matilda Bäcklund
SIF: Anna-Mi Weurlander, Janica Tallqvist x2

LähiTapiola-tähtipelaajat:
***ÅIFK Carolina Pettersson
**ÅIFK Matilda Bäcklund
*ÅIFK Emilia Skön

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk