Atlas yllätti ÅIFK.n torstaina

Atlas avasi pistetilinsä kuluvalla kaudella ja aiheutti ÅIFK:lle kauden ensimmäisen pistemenetyksen haettuaan niukan vierasvoiton Turusta.

Atlas tuli otteluun todella vahvasti ja repäisi nopeassa tahdissa 5-0-johdon. ÅIFK heräsi tämän jälkeen ja alkoi kuroa vähitellen eroa kiinni, mutta avausjakso mentiin loppuun saakka Atlaksen komennossa.

Toisen jakson alussa ÅIFK nousi jo rinnalle, mutta Atlas puristi uudestaan karkuun. Loppuminuuteilla ÅIFK nousi vielä kerran tasoihin ja maalilla ohikin, mutta Atlas käänsi pelin niukasti edukseen.

ÅIFK-valmentaja Besim Qerimi ei paljon sanojaan säästellyt ottelua arvioidessaan.

– Oli niin kauhea esitys kun voi olla. Ei kelvannut voitto. Juteltiin ennen peliä, että pitää satsata mutta ei mennyt perille. Tuli herätys!

Atlaksen valmentaja Tomi Salminen oli tyystin erilaisilla mietteillä.

– Minun mielestäni ansaittiin tänään voitto. Jännitettiin pelaamista mutta ylitettiin se kynnys kuitenkin, Salminen kiitteli.

Myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksii valittu Atlaksen Anna Jauhiainen iloitsi voitosta.

– Jännä peli. Saimme hyvän aloituksen ensimmäisellä puoliajalla, jonka Åbon sitten pääsi kiinni kun meidän pelimme oli sekaisin. Jaksettiin kuitenkin taistella loppuun asti. Kyllä ensimmäinen voitto tuntuu hyvältä.

ÅIFK – Atlas 23-24 (9-11)

Yleisöä: 175

Erotuomarit: Julia Glantz- Jan-Erik Leandersson

Maalintekijät:
ÅIFK: Anna Harri 8, Matilda Bäcklund 5, Sara Pettersson 3, Malin Gullqvist 2, Carolina Pettersson 2, Emilia Skön 2,  Heidi Kullberg 1
Atlas: Carla Olenius 6, Anna Jauhiainen 5, Emmi Högbacka 4, Nea Heerman 3, Anu Pihlström 2, Adriana Jakimova 2, Malin Grahn 1, Johanna Lyytiäinen 1

Varoitukset:
ÅIFK: Emilia Skön, Matilda Bäcklund, Heidi Kullberg, Besim Qerimi
Atlas: Janina Lampi, Anna Jauhiainen, Nea Heerman

Ulosajot:
ÅIFK: Emilia Skön x2, Matilda Bäcklund
Atlas: Malin Grahn, Emmi Högbacka

Suora Punainen:  Anu Pihlström (Atlas)

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Atlas Anna Jauhiainen
** ÅIFK Sara Pettersson
*Atlas Emmi Högbacka

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk