ÅIFK hakee jatkoa voittoputkelleen Atlasta vastaan

Kauden SM-sarjassa kolmella perättäisellä voitolla aloittanut ÅIFK emännöi torstaina vielä pisteittä olevaa Atlasta Samppalinnan palloiluhallissa.

ÅIFK on tehnyt puhdasta jälkeä alkukaudesta ja etenkin joukkueen puolustus on ollut vahva, sillä omiin on uponnut alle 18 maalia ottelua kohden. ”Kanarialintujen” lento sai kuitenkin viime viikonloppuna ainakin pienen katkon, kun Dicken haki jatkopaikan Suomen Cupissa selkein numeroin.

ÅIFK:lta puuttui kahdesta edellisottelusta työesteen takia joukkueen ehkä tärkein yksittäinen pelaaja Anna Harri. Edellisessä sarjaottelussa SIF:aa vastaan tämä ei kuitenkaan näkynyt negatiivisesti.

– Meillä on tarpeeksi leveä ryhmä ja todella hieno joukkuehenki. Sillä pääsee pitkälle, päävalmentaja Besim Qerimi painotti Åbo Underrättelserille SIF-voiton jälkeen.

Atlaksen otteet alkukaudella ovat olleet lupaavia huolimatta nollasta pistesarakkeessa. Edellisottelu BK-46:tta vastaan oli kuitenkin toistaiseksi kauden pohjanoteeraus ja nyt vantaalaiset hakevat parempaa esitystä Turussa. Leveyttä kaivataan etenkin maalintekoon, sillä Anna Jauhiainen ja Carla Olenius ovat kaksistaan vastanneet pitkälti yli puolesta (35/62) Atlaksen maaleista alkukaudella.

Ottelu Samppalinnassa vihelletään käyntiin torstaina kello 18.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk