Dicken puristi pisteet SIF:lta

SIF piti alkukauden voitosta voittoon edennyttä Dickeniä pitkään tiukilla sunnuntaina, mutta Dicken puristi väkisin voittoon toisella jaksolla.

Ottelun avausjakso kulki kotijoukkue SIF:n merkeissä. Siuntiolaiset johtivat peliä käytännössä alusta saakka ja tauolla kotijohto kirjattiin kolmen maalin erolla.

Toisen jakson alkuun Dicken muurasi puolustuksensa umpeen täysin ja käänsi pelin edukseen viemällä ensimmäiset reilut 13 minuuttia tauon jälkeen 6-0. SIF pääsi hetkeksi kaventamaan, mutta Dicken tiivis puolustus oli lopulta voiton avain ja pisteet matkasivat Helsinkiin.

Dicken-luotsi Thomas Hivert korosti myös toisen jakson puolustuspelin merkitystä.

– Puolustus oli hyvä toisella puoliajalla,  hyökkäyspeliä pitää vielä hioa, Hivert tiivisti.

Saman asian nosti esille myös ottelun LähiTapiola-tähtipelaaja Martina Genberg.

– Puolustuksesta puuttui se viimeinen silaus alussa, toisella puoliajalla puolustimme tosi hyvin ja teimme paikoista maaleja. Se ratkaisi tänään pelin eduksemme, Genberg totesi.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman löysi ottelusta paljon hyvää jatkoa ajatellen.

– Tytöillä oli hyvä asenne. Hyökkäyspelin osalta tuli vaikeuksia toisella puoliajalla, kun Dicken nosti puolustustaan ja me hiukan väsyimme. Puolustuspeli oli erittäin hyvää, mutta toisen jakson tekniset virheet ratkaisivat ottelun, Hagman näki.

SIF – Dicken 16-21 (12-9)

Yleisöä: 123

Erotuomarit: Tapani Kuri, Krister Illman

Maalintekijät:
SIF: Madeleine Lindholm 6, Maria Jukola 3, Mi Weurlander 2, Janica Tallqvist 2, Ellen Voutilainen 1, Mette Nyberg 1, Emmi Koljonen 1
Dicken: Martina Genberg 8, Tove Salokivi 4, Betina Lillqvist 4, Annika Näräkkä 2, Anna Lindahl 1, Alexandra Ahlroth 1, Carolina Böckelman 1

Ulosajot:
SIF: Janica Tallqvist 2 min.
Dicken: Martina Genberg 2×2 min.

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Martina Genberg, Dicken
** Janica Tallqvist, SIF
* Tove Salokivi, Dicken

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk