GrIFK nousi voittoon Atlaksesta

Atlas ja GrIFK ratkoivat keskiviikkona seitsemännen sijan kohtalon ja tämä ratkesi vieraiden hyvän lopun ansiosta kauniaislaisten eduksi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan erittäin tasainen, mutta kulki lievästi kotijoukkue Atlaksen hallinnassa. Ero ei kasvanut kertaakaan yli kahden maalin ja toisaalta GrIFK ei johtanut kertaakaan. Tauolla Atlas-johto oli yhden maalin.

Toisen puoliajan alussa Atlas näytti 6-0 viemänsä jakson myötä jo karkaavan, mutta Grani puristi uudestaan tuntumaan. Viimeisen kymmenminuuttisen alussa Atlas johti vielä kolmella maalilla, mutta viisi viimeistä osumaa merkittiin kaikki vieraille ja näin Grani nousi voittoon.

Atlas-valmentaja Tomi Salminen oli pettynyt lopputulokseen, kun jo käsillä ollut voitto karkasi.

– Jokainen olisi tietysti halunnut voittaa tänään. Ei voi kuin syyttää itseään siitä, ettei pantu palloja sisään. Siihen täytyy panostaa jatkossa. Monella tapaa surullinen loppu kaudelle, Salminen tiivisti.

GrIFK:n valmentaja Sebastian Aarnio oli voittoon päättyneen kauden jälkeen aurinkoisemmalla tuulella.

– Peli kulki ylös alas, onneksi saimme hyvän jakson loppuun. Jälleen kerran vanha totuus piti paikkaansa, että jos vastustaja jää alle 25 maalin, on mahdollisuus voittaa. Lopuksi kiitän kaikkia tyttöjä tästä kaudesta, jos sattuvat tämän lukemaan, Aarnio lähetti terveisiä omilleen.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vei nimiinsä GrIFK:n Alexandra Olsson.

– Peli tuntui tosi hyvältä, oli kiva lopettaa kausi hyvällä pelillä. Saatiin päälle hyvä tsemppi, kun 7 maalin tappioasemasta huolimatta jaksettiin jatkaa. Itse en muuta miettinyt, keskityin vain omaan peliin. Hyvä fiilis, iloitsi Olsson.

Atlas – GrIFK 20-22 (11-10)

Yleisöä: 132

Erotuomarit: Lehto – Pakarinen

Maalintekijät:
Atlas: Adriana Jakimova 6, Isa Jauhiainen 3, Nea Heerman 3, Anu Pihlström 2, Carla Olenius 2, Kristiina Helaskoski 1, Matilda Cordeiro 1, Johanna Lyytinen 1, Salla Holopainen 1
GrIFK: Sophia Böckelman 5, Susanna Kaivola 4, Carolina Rehnberg 4, Ingrid Degerth 4, Annina Nyström 2, Annika Andersson 2, Catharina Aspenström 1

Ulosajot:
Atlas: Malin Grahn 1 x 2 min, Emmi Högbacka 1 x 2 min, Carla Olenius 1 x 2 min
GrIFK:  –

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Alexandra Olsson, GrIFK
** Adriana Jakimova, Atlas
* Sophia Böckelman, GrIFK

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk