SIF haki pisteet GrIFK:lta

SIF pitää tiukasti kiinni runkosarjan kolmannesta sijastaan ja otti siitä jälleen tukevamman otteen kaatamalla lauantaina vieraissa GrIFK:n.

Ottelun avausjakso oli vierasjoukkue SIF:n hallintaa, mutta vain hyvin hienokseltaan. GrIFK ei käynyt kertaakaan johdossa, mutta SIF-johtokaan ei käynyt kuin kertaalleen kolmessa maalissa ja tauolla eroa oli vieraiden hyväksi yhden maalin verran.

Sama sävel jatkui toisella puoliajalla. SIF oli niukasti niskan päällä, mutta kotijoukkue pysyi tiukasti kannoilla. Vielä kolme minuuttia ennen loppua SIF-johto oli vain yhden maalin verran, mutta vieraiden loppuveto riitti sinetöimään pisteiden kohtalon.

Granin valmentaja Sebastian Aarnio antoi joukkueelleen tunnustuksen esityksestä niukasta tappiosta huolimatta.

– Tänään tehtiin todella hyvin töitä. Sovitusti pysyttiin alle 25 päästetyn maalin tavoitteessa. Jossainhan se ero pitää näkyä, jos neljän joukkoon pääsee SIF ja me ollaan tokavikoja. Tason ero oli tänään neljä maalia. Onhan meillä edelleenkin helppoja virheitä liikaa, jotta voitaisiin voittaa tasaisia pelejä, Aarnio puntaroi.

SIF-luotsi Jan Hagman antoi täyden tunnustuksen emännille.

– Kahta pistettä tultiin ottamaan ja ne saatiin tiukan ottelun päätteeksi. Grani antoi tiukan vastuksen ja saatiin pelata täysillä loppuun asti. Ja sehän on tietysti hyvä asia, Hagman kiitteli.

– Pelattiin joukkuepeliä. Kun oli vaikeaa, niin yhdessä tekemällä saatiin homma toimimaan. Joukkueena voitettiin. Nyt meillä on kaksi ottelua jäljellä ja täysillä mennään niihin.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt SIF:n Madeleine Lindholm suomi oman joukkueensa otteita.

– Meillä kauden huonoin tai ainakin yksi huonoimmista otteluista. Lopussa skarpattiin ja otettiin itseämme niskasta kiinni. Heitot olivat huonoja. Hyviä paikkoja ei viimeistelty loppuun, Lindholm ruoti.

GrIFK – SIF 17-21 (9-10)

Yleisöä:  91

Erotuomarit: Johan Skogberg, Robin Carlsson

Maalintekijät:
Grankulla IFK: Annina Nyström 5, Sophia Böckelman 4, Carolina Rehnberg 3, Annika Andersson 2, Susanna Kaivola 1, Corinna Jensen 1, Fanny Axberg 1
SIF: Madeleine Lindholm 6, Maria Jukola 4, Sanni Skoglund 4, Mi Weurlander 3, Aino Pietiläinen 3, Emmi Koljonen 1

Ulosajot:
Grankulla IFK: Sophia Böckelman 1 x 2min
SIF: Madeleine Lindholm 1 x 2min.

LähiTapiola-tähdet:
*** Madeleine Lindholm, SIF
** Annina Nyström, GrIFK
* Sanni Skoglund, SIF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk