SIF karkasi GrIFK:lta tauon jälkeen

SIF avasi vuoden 2016 SM-sarjassa voitolla, kun vahva toisen puoliajan alku ratkaisi voiton GrIFK:sta sunnuntaina.

Tasaisen alun jälkeen SIF alkoi ottaa enemmän peliä haltuunsa ja reilun 15 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen johto oli jo viisi maalia. GrIFK kuitenkin pysyi hyvin kyydissä ja sai kavennettua eron taukoon mennessä kahteen maaliin.

Tauon jälkeen ottelussa alkoi olla ratkaisun makua, kun SIF vei jakson heti toisen puoliajan alkuun lukemin 7-1. Tästä kauniaislaiset eivät enää toipuneet ja SIF piti eron lähempänä kymmentä maalia ja vaikka Grani lopussa pääsi hiukan kaventamaan, SIF vei voiton loppujen lopuksi varmasti.

Grani-luotsi Sebastian Aarnio ei lähtenyt tappiota selittelemään.

– Eilinen kova ottelu painoi jaloissa ja meille tuli uskon puute SIF:n hyvän puolustuksen edessä. Mutta ei muuta kun harjoittelua ja taas harjoittelua, Aarnio linjasi.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman kiitteli ennen kaikkea joukkueen yhteen hiileen puhaltamista.

– Mahtavaa joukkuepeliä ja hieno joukkuehenki, kaikki vetivät yhdestä köydestä. Uskon että positiivinen asenne ratkaisi monta tilannetta meille ja antoi uskoa siihen mitä varten teemme töitä, Hagman hehkutti.

Samoilla linjoilla oli myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt SIF:n maalivahti Isabella Paganus.

– Tänään joukkueessa oli mahtava tunnelma; kaikki tekivät töitä puolustuksessa ja minun tehtäväni helpommaksi. Omaan panokseeni tänään olen tyytyväinen, Paganus totesi.

SIF – GrIFK 25-18 (13-11)

Yleisöä: 182

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister illman

Maalintekijät:
SIF: Maria Jukola 7, Madeleine Lindholm 7, Ellen Voutilainen 3, janica Tallqvist 3, Emmi Kojonen 1, Mette Nyberg 1, Petra Nyman 1, Janica Vaskelainen 1, Aino Pietiläinen 1
GrIFK: Carolina Rehnberg 5, Lina Lundqvist 3, Annika Andersson 3, Susanna Kaivola 2, Sophia Böckelman 2, Johanna Toivola 2

Ulosajot:
SIF: –
GrIFK: Annina Nyström 2 min, Johanna Toivola 2 min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Isabella Paganus, SIF
** Maria Jukola. SIF
* Annika Andersson, GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk