SIF kukisti Atlaksen tiukassa kamppailussa

SIF otti kauden avauspisteensä keskiviikkona, kun Atlas kaatui ottelussa, jossa lukemat pysyivät tiukkoina alusta ottelun loppuun saakka.

Kamppailu Siuntiossa eteni erittäin tasaisesti ensimmäiset 20 minuuttia, mutta tämän jälkeen SIF sai nykäistyä pienen kaulan ja johti tauolla kolmen maalin erolla.

Tauon jälkeen tilanne pysyi samoissa numeroissa pitkään. SIF piti kiinni etumatkastaan, mutta Atlas roikkui tiukasti tuntumassa parin kolmen maalin päässä. Kun pelikellossa oli aikaa enää reilu kaksi ja puoli minuuttia, Atlas nousi vain yhden maalin päähän ja jännitys tiivistyi. Lähemmäs Atlas ei kuitenkaan enää päässyt ja pisteet jäivät Siuntioon.

Kauden avausvoitto helpotti silmin nähden siuntiolaisia.

– Tärkeät pisteet meille, taistelimme hyvin. Toisaalta emme voi olla tyytyväisiä puolustukseen, joka teki myös maalivahdeista epävarmoja. Nopeat vastaiskut on organisoitava paremmin, nyt kuljetamme palloa liikaa ja pelaajien liikkumista on selkiytettävä, päävalmentaja Jan Hagman analysoi.

Kovin korkeaa arvosanaa pelistä ei antanut – voitosta huolimatta – myöskään ottelun vakuuttavin pelaaja Madeleine Lindholm.

–  Ei mikään kovin hyvä ottelu meiltä, puolustimme hieman löysästi. Liikaa virheitä myös hyökkäyspäässä.

Atlas-luotsi Tomi Salminen oli moneen asiaan tyytyväinen, vaikka se tärkein jäi puuttumaan.

– Hienoa nähdä että pystymme laittamaan SIF:n ahtaalle heidän kotihallissaan. Toisaalta harmittaa, sillä ottelu olisi ollut täysin voitettavissa, Salminen pyöritteli.

SIF – Atlas 25-24 (13-10)

Yleisöä: 129

Erotuomarit: Markku Tuomi-Harri Nieminen

Maalintekijät:
SIF:  Madeleine Lindholm 11, Maria Jukola 6, Mi Weurlander 3, Emmi Koljonen 3, Janica Tallqvist 2
Atlas:  Anna Jauhiainen 7, Carla Olenius 6, Anu Pihlström 3, Emmi Högbacka 2, Adriana Jakimova 2,  Nea Heerman 2, Tiina Ahovaara 1, Kristiina Helaskoski 1

Ulosajot:
SIF: Mi Weurlander x 2, Janica Tallqvist, Emmi Koljonen
Atlas: Anna Jauhiainen x 2, Emmi Högbacka x 2, Anu Pihlström

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Madeleine Lindholm, SIF
** Anna Jauhiainen, Atlas
* Maria Jukola, SIF

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk