BK-46 vierailee Atlaksen kotiluolassa

Atlas ja BK-46 iskevät yhteen lauantaina Myyrmäessä.

BK-46 on kahdesta pelistä kerännyt voiton ja tappion. Se avasi edellisottelussa voittotilinsä kukistamalla niukasti GrIFK:n 22-21.

– Voitto oli tärkeä ja varmasti teki hyvää myös itseluottamukselle. Totta kai parannettavia asioita on, mutta tämän myötä on kuitenkin helpompi jatkaa eteenpäin, BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg totesi GrIFK-voiton jälkeen Västra Nylandissa.

BK-46 pelaa edelleen yhdellä maalivahdilla ja maalia vartioi Linda Österholm. Joukkueella on haussa toinen maalivahti ja kun serbialaisen Ana Radojevicin hankinta karahti kiville, joutuu Österholm kantamaan torjuntavastuun yksinään.

– Olisihan se kivempi, jos olisi toinenkin maalivahti. Jos itselläni on huono päivä, niin toinen voi tulla sisään. Treeneissäkin joudun olemaan yksin ja se ei tietenkään valmista peleihin parhaalla tavalla. Olin jo tavallaan varautunut siihen, että hän (Radojevic) tänne tulee, mutta toisaalta ennenkin on pitänyt jonkun tulla eikä ole tullut. Katsotaan nyt miten tuossa käy. Ilmeisesti hänen paperiasioita yritetään vielä saada kuntoon. En tiedä, mutta tällaista kuulin, Österholm valotti Etelä-Uusimaan sivuilla.

Atlaksen kausi on alkanut vaikeasti, sillä kahdesta avausottelusta on tullut selvät tappiot. Edellisottelussa se hävisi Dickenille 6-39, joten joukkueella on nyt kasvojen pesun paikka kotikentällään.

Atlaksen ja BK-46:n ottelu alkaa kello 15.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk