SIF kukisti ÅIFK:n

SIF ja ÅIFK kävivät tiukan taistelun pisteistä ja lopulta SIF nappasi 25-21 (13-14)-kotivoiton. Näin SIF jatkaa kahden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä.

Ensimmäisellä jaksolla ÅIFK oli niukasti niskan päällä ja johti ottelua parhaimmillaan neljällä maalilla. SIF heitti kuitenkin jakson kolme viimeistä maalia ja nousi maalin päähän.

SIF aloitti toisen jakson räväkästi, kun se iski Maria Barckin johdolla toisen jakson viisi ensimmäistä maalia ja nousi johtoon. ÅIFK toipui kuitenkin vaikeasta alusta ja nousi rinnalle ja ohi puolenvälin tienoilla viidellä peräkkäisellä maaliilla. SIF ei kuitenkaan hätkähtänyt ÅIFK:n nousua, vaan hoiti lopulta pelin nimiinsä.

SIF:n päävalmentaja Harri Wikström iloitsi voitosta.

– Kaksi ottelua ja neljä pistettä! Leveys oli avainasemassa tänäänkin. Kun ÅIFKn avainpelaaja, Harri, loukkaantui meidän pelistä tuli vaikeaa. Ehkä ajattelimme pelin jo olleen ratkaistu, Wikström pohti ottelun jälkeen.

ÅIFK:n päävalmentaja James Mashiri piti ottelua tiukkana, mutta lopulta joukkueen yritystä ei palkittu.

– Pelin alku oli hyvä. Toisen puoliajan alussa menetimme kuitenkin otteen, mutta onnistuimme kuitenkin pääsemään peliin taas mukaan. Marginaalit olivat pienet. Meillä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi leveyttä ratkaistaksemme ottelun, Mashiri harmitteli.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin SIF:lle 12 maalia heittänyt Maria Barck.

– Oli tosi hyviä hetkiä ja pelattiin hienosti yhteen, mutta välillä taas puolustuspäässä ei oltu tarpeeksi kovia. Taisteltiin kuitenkin loppuun asti ja ratkaistiin sillä ottelu, Barck kertasi ottelua.

SIF-ÅIFK 25-21 (13-14)

Maalintekijät
SIF: Barck Maria 12 Voutilainen Ellen 3, Sjölund Elin 3, Jensen Corinna 3, Weurlander Anna-Mi 2, Pietiläinen Aino 1, Lehtola Saara 1
ÅIFK: Skön Emilia 4, Dahl Emilia 4, Pettersson Carolina 3, Harri Anna 3, Symes Julia 2, Ahlbäck Antonia 2, Symes Elin 1, Norrgrann Ellen 1, Lindbom Ingrid 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Barck Maria SIF 3
Pettersson Carolina ÅIFK 2
Penttinen Roosa SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Barck Maria 1 x 2 min, Lehtola Saara 1 x 2 min, Weurlander Anna-Mi 1 x 2 min
ÅIFK: Skön Emilia 2 x 2 min

Erotuomarit: Ekström Anton – Wessberg Alexander

Yleisöä: 166

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk