Dicken hakee voittoputkelleen jatkoa

Sarjataulukon ääripäät kohtaavat lauantaina, kun puhtaalla pelillä kautensa aloittanut sarjakäki Dicken saa kotikentälleen vielä ilman voittoja olevan Spartan.

Ottelu lähtökohta on se, että hallitseva mestari on voittanut molemmat kauden pelinsä, kun taas Spartalta puuttuu avausvoitto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sarjapisteet on jo jaettu kotijoukkueelle. Sparta on ollut kautta aikojen Dickenille hankala vastus ja varmasti Spartan valmentaja Jani Vaskola suojatteineen lähtee hakemaan yllätystä ja kauden avauspisteitä.

Dickenin pelaajatilanne on erinomainen. Käytännössä kaikki ovat pelikuntoisia ja taistelu pelipaikoista ja -minuuteista on kova. Dickenillä on mahdollisuus laittaa jokaiselle pelipaikalle 2 erinomaista pelaaja,a mikä tulee pitämään joukkueen energisenä ja tasokkaana läpi ottelun.

Kova ja vauhdikas pelitempo läpi 60 minuuttisen on joukkueen ase mitä vastaan on vaikea pelata. Tähän, kun vielä lisätään valtakunnan ykkösveskari Sonja Koskinen, on selvää että Dicken on vaikea lyötävä, etenkin kotikentällään.

Dickenin ja Spartan ottelu alkaa kello 16.15.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk