Dicken ja HIFK kärkikamppailussa

Dicken ja HIFK päättävät ylemmän jatkosarjan lauantaina Pirkkolassa. Ottelusa ei ole juuri panosta, sillä Dicken varmisti edelliskierroksella ylemmän jatkosarjan voiton.

Dicken johtaa HIFK:ta kolmella pisteellä ennen lauantaista kohtaamista, joten panosta ottelussa ei kummallakaan ole. Molempien paikka välierissä sinetöityi myös aikoja sitten.

Vaikkei ottelussa ole sarjasijoituksellista panosta, niin joukkueiden keskinäisissä väleissä riittää vielä selviteltävää. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljästi ja voitot ovat Dickenille 3-1.

Dicken voitti avauskierroksen ottelussa HIFK:n, joka voitti SM-liigassa loput ottelunsa Dickenin mukaan lukien. Dicken oli kuitenkin vahvempi Suomen Cupin välieräottelussa ja jatkosarjan ensimmäisessä kohtaamisessa. Tuolloin Dicken voitti Urheilutalolla niukasti 22-21.

Joukkueet hakevatkin varmasti pientä niskalenkkiä mahdollista finaalikohtaamista silmällä pitäen. Hufvudstadsbladet esittää ottelun suorana lähetyksenä sivuillan. Ottelu alkaa kello 14.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk