GrIFK taipui niukasti ÅIFK:lle

GrIFK:lla olisi ollut mahdollisuus varmistaa puolivälieräpaikka voittamalla ÅIFK:n, mutta se joutui taipumaan niukasti 19-20 (10-7).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vähämaalinen ja joukkueet etenivät puoliväliin tasaisissa merkeissä. GrIFK terästäytyi kuitenkin jälkimäisellä vartilla a vei sen nimiinsä 5-1 ja tauolle mentiin kotijoukkueen kolmen maalin johdossa.

Toisella puoliajalla GrIFK jatkoi hienoisessa johtoasemassa, mutta ÅIFK pääsi kuromaan eron kiinni puolivälissä ja pisti samalla ohitusvilkun päälle mennen ottelussa johtoon. GrIFK oli koko ajan kannassa, muttei pystynyt lopulta nousemaan pisteille ja näin puolivälieräpaikkansa jo varmistanut ÅIFK otti niukan voiton.

GrIFK:n valmentaja Sebastian Aarnio harmitteli, ettei joukkue onnistunut tekemään maaleja paikoistaan.

– Jos ei vapaista heittopaikoista saada sisään, ei voi voittaa matsia. Jos jotain positiivista, niin puolustus toimi.

ÅIFK-valmentaja James Mashiri kiitteli pelaajiensa esitystä.

– Kaksi avainpelaajaa poissa – osa joutui pelaamaan epämukavuusalueella. Tavoite oli toisella puoliajalla pitää GrIFK kahdeksassa maalissa, he tekivät yhdeksän. Aikamoinen suoritus.

Ottelun parhaana palkittu Linnéa Back oli erityseist toisen puoliajan pelaamiseen tyytyväinen.

– Alussa kiirehdimme ja hosuimme. Toisella puoliajalla saimme pelistä paremmin kiinni. Meillä on paljon pelaajia poissa ja moni joutui pelaamaan eri pelipaikalla.

GrIFK-ÅIFK 19-20 (10-7)
Maalintekijät
GrIFK: Kaivola Karolina 5, Böckelman Sophia 5, Nyström Annina 2, Grönholm Felicia 2, Karsten Alexandra 1, Heerman Nea 1, Harms Linnea 1, Berglund Emelie 1, Axberg Fanny 1
ÅIFK: Skön Emilia 4, Lindbom Ingrid 4, Pettersson Sara 3, Dahl Emilia 3, Nieminen Anne 2, Symes Julia 1, Symes Elin 1, Holopainen Salla 1, Back Linnéa 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Back Linnéa ÅIFK 3
Wolff Wilhelmina GrIFK 2
Kaivola Karolina GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Nyström Annina 1 x 2 min
ÅIFK: Symes Julia 1 x 2 min

Erotuomarit: Wessberg Alexander – Pavlics Krisztian

Yleisöä: 102

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk