HIFK ja SIF hakevat asetelmia ylempään jatkosarjaan

HIFK ja SIF päättävät runkosarjan kohtaamalla toisensa lauantaina Helsingin Urheilutalolla. Molemmat ovat jo hyvä tovi sitten varmistaneet paikkansa ylemmässä jatkosarjassa, mutta panosta ottelussa silti riittää.

HIFK:lla on mahdollisuus runkosarjan ykköseksi, jos Dicken kompastuu GrIFK:n vieraana. Tärkeämpänä porkkana kuitenkin toimii lähtöpisteiden maksimointi ylempää jatkosarjaa ajatellen.

Jatkosarjaan otetaan mukaan keskinäisten otteluiden pisteet ja SIF:lle yksi voitto olisi arvokas lisä mukaan otettavaksi. HIFK vei joukkueiden kauden aiemman kohtaamisen selvästi 31-18, mutta SIF on muuten ollut vahvassa iskussa. Ennen viime kierroksella koettua tappiota Dickenille, siuntiolaiset nappasivat kolme peräkkäistä voittoa. HIFK:lla on peräkkäisiä voittoja jo tusinan verran eikä se ole SM-sarjassa hävinnyt avauskierroksen jälkeen. Edessä onkin mielenkiintoinen kohtaaminen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk