BK-46 ja ÅIFK taistelevat pisteistä

BK-46 saa lauantaina kotikentälleen vastaansa ÅIFK:n. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, joten edessä on mielenkiintoinen kohtaaminen.

Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa ja tuolloin turkulaiset olivat kotikentällään vahvempia 25-17-numeroin. BK-46 pääsee nyt hakemaan revanssia voitto alla, sillä edellisottelussa karjaalaiset kaatoivat jännittävien vaiheiden jälkeen Spartan 29-28. Sitä ennen se oli hävinnyt kolme edellisotteluaan.

– Itseluottamukselle tämä teki hyvää. Voimme voittaa ihan kenet tahansa tässä sarjassa emmekä todellakaan aio olla pelkkä keskikastin joukkue. Totta kai Dicken ja HIFK tulevat aina olemaan vaikeita vastustajia, mutta kovalla asenteella ja uskolla omaan tekemiseen pystymme niitäkin vastaan taistelemaan, BK-46:n voittomaalin edellisottelussa heittänyt Sirja Lassinharju totesi Etelä-Uusimaassa.

Toista kauttaan Karjaalla pelaava Lassinharju on tällä kaudella päässyt kunnolla sisään joukkueeseen ja jälki alkaa hiljalleen olla sen mukaista. Hän on ollut joukkueensa paras maalintekijä 36 osumalla.

– Viime kausi oli hakemista, kun tulin uuteen ympäristöön ja vieressä oli uusia pelaajia. Nyt tunnen vierustoverit paremmin ja pystyn olemaan enemmän oma itseni. Saan olla sellainen kuin olen ja tehdä kentällä niitä juttuja missä olen hyvä. Tämä tuntuu nyt omalta joukkueelta. Luotan joukkuetovereihini ja he luottavat minuun, Lassinharju hehkuttaa.

ÅIFK pääsee lähtemään kahden ottelun voittoputkessa, kun viime kierroksella kaatui Atlas ja sitä edellisellä GrIFK.

Mielenkiintoinen ottelu pyörähtää käyntiin kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk