Dicken jatkaa puhtaalla pelillä

Naisten SM-sarjaa johtava Dicken ei antanut Spartan yllättää itseään, vaan otti kotikentällään selvän 25-16 (12-6).

Dicken ei saanut ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyspeliään rullaamaan totutulla tavalla, mutta toisaalta joukkueen puolustuspelaaminen oli rautaa. Dickenin Martina Genberg oli vahvassa vireessä ja Dicken meni tauolle 12-6-johdossa.

Toisella puoliajalla Dicken lisäsi kaasua ja pudotti Spartan lopullisesti kyydistä. Yksi Dickenin voiton avaimista oli jälleen pelaajien onnistuminen laajalla rintamalla ja maalivahti Sonja Koskisen vahva peli. Näin Dicken jatkaa sarjaa puhtaalla pelillä.

Dickenin valmentaja Thomas Hivert oli tyytyväinen kahteen pisteeseen, mutta oli hyvin pettynyt peliin ja sanoi myös pelaajien olleen pettyneitä.

– Sekä puolustuksessa, että hyökkäyksessä olimme hyvin passiivisia ja siitä syystä voitimme vain kahdeksalla maalilla.

Spartan valmentaja Jani Vaskola suitsutti Dickenin maalivahti Koskista, joka oli Vaskolan mukaan Dickenin voiton tae.

– Pelasimme vauhdikkaampaa käsipalloa. Sparta pelasi vauhdikkaampaa käsipalloa ja ennakoin voittavamme keväällä, jos Koskinen puuttuu maalista. Olin tyytyväinen myös maalivahtimme Naomi Itsan 17 torjuntaan.

Kolmen tähden pelaaja Koskinen ei myöskään ollut tyytyväinen joukkueen peliin.

– Pelasimme alle oman tasomme ja oli myös paljon huolimattomuutta. Voitimme monia 1 vastaan 1 – tilanteita ja mikä tärkeintä teimme enemmän maaleja!

Dicken-Sparta 25-16 (12-6)

Maalintekijät
Dicken: Genberg Martina 7, Lindahl Anna 3, Kankainen Kiira 3, Ahlroth Alexandra 3, Böckelman Carolina 2, Salokivi Tove 1, Pitkäjärvi Pia-Stina 1, Näräkkä Annika 1, Nylund Karolina 1, Lindholm Anna 1, Lillqvist Betina 1, Friman Carla 1
Sparta: Ratilainen Linda 3, Jäntti Inka 3, Heiskanen Raita 3, Pihlström Anu 2, Nyholm Anniina 2, Holopainen Ella 2, Gostowski Petra 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Koskinen Sonja Dicken 3
Genberg Martina Dicken 2
Ahlroth Alexandra Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Ahlroth Alexandra 1 x 2 min, Böckelman Carolina 1 x 2 min, Genberg Martina 1 x 2 min, Hanslin Carolina 1 x 2 min, Lindholm Anna 1 x 2 min
Sparta: Gostowski Petra suora punainen kortti, Korhonen Katarina 1 x 2 min, Pihlström Anu 1 x 2 min

Erotuomarit: Nyberg Annette – Rönnberg Jan

Yleisöä: 114

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk