GrIFK otti niukan voiton SIF:stä

GrIFK ja SIF kävivät tiukan taistelun pisteistä, joka kääntyi lopulta GrIFK:n puoleen. GrIFK aiheutti näin SIF:lle sen kauden ensimmäisen tappion 24-22 (9-9)-voitolla.

Ensimmäinen jakso oli tasainen ja vähämaalinen. GrIFK käväisi kolmen maalin johdossa, mutta SIF kuroi eron umpeen ja lopulta joukkueet menivät pukukoppiin 9-9-tilanteessa.

Toiselle puoliajalle SIF tuli vahvemmin ja sai hankittua jo neljän maalin johdon. GrIFK aloitti kuitenkin kirivaiheen ja nousi rinnalle. Ottelu ratkesi lopulta GrIFK:n eduksi kahdella maalilla Carolina Rehnbergin heittäessä ratkaisevat maalit. Näin GrIFK nappasi kauden toisen voittonsa.

– Alku oli molemmille joukkueille vaikea. Tuloksistahan sen näki. Puoliajalle lähdettiin 9-9 tilanteessa. Toinen puoliajalla SIF tuli vahvemmin, mutta päästiin kuitenkin pian pelistä jyvälle ja alettiin tekemään sovittuja asioita. Vaikkakin tuli kaksi pistettä, on meillä edelleenkin liikaa hosumista joista syntyy teknisiä virheitä. Pallo karkaa liikaa katsomoon, GrIFK:n päävalmentaja Sebastian Aarnio kertasi ottelua.

SIF:n valmentaja Magnus Wickström kaipasi omiltaan parempaa yhteispeliä.

– Huonoa yhteispeliä. 1-1 -yksilöyrittämistä enemmän hyökkäyksissä. Joukkuepelaaminen puuttui. Puolustus oli ihan hyvä toisella puoliajalla, Grani onnistui maalinteossa vasemmalta pakiltaan.

SIF:n Elin Sjölund harmitteli oman joukkueensa otteen lipsumista toisella puoliajalla.

– Ensin oli hässäkkää molemmin puolin. Toinen puoliaika aloitettiin vahvasti ja onnistuttiin. Koettiin tilanne mukavaksi ja jäätiin kiinni siihen, kun Grani alkoi vastata. Granilla oli enemmän mukana hyvää tuuriakin viimeistelyissä. Ei oltu skarppina loppuun asti, Sjölund manasi.

GrIFK-SIF 24-22 (9-9)

Maalintekijät
GrIFK: Rehnberg Carolina 8, Kaivola Susanna 6, Berglund Emelie 6, Karsten Alexandra 1, Kankainen Alisa 1, Grönholm Felicia 1, Andersson Annika 1
SIF: Sjölund Elin 6, Voutilainen Ellen 5, Pietiläinen Aino 3, Lindholm Madeleine 3, Koljonen Emmi 3, Jensen Corinna 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sjölund Elin SIF 3
Kaivola Susanna GrIFK 2
Laakso Laura SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Grönholm Felicia 1 x 2 min
SIF: Perovuo Emmi 1 x 2 min

Erotuomarit: Pakarinen Jonna – Wessberg Alexander

Yleisöä: 99

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk