Dicken jatkaa voittojen tiellä

Dicken otti ylemmän loppusarjan toisen voittonsa voittamalla kotikentällään SIF:n selvästi 31-19 (18-9).

SIF pysyi tiukasti Dickenin vanavedessä reilun ensimmäisen vartin, kun tilanne oli vielä 8-7 helsinkiläisille. Dicken vei kuitenkin puoliajan lopun 10-2 ja samalla ottelu oli käytännössä ratkennut.

Toinen puoliaika oli tasaisempi eikä Dicken saanut enää revittyä eroa juurikaan suuremmaksi. SIF ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa uhittelemaan Dickenin voittoa, vaan ottelu oli koko ajan helsinkiläisten hanskassa.

Voiton myötä Dicken jatkaa ylemmässä loppusarjassa puhtaalla pelillä ja pitää sarjan piikkipaikkaa.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert oli pääosin tyytyväinen omiensa peliin.

– Hyvä alku, onnistuimme sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Hyvä kokonaisuus ensimmäinen puoliaika. Toisella puoliajalla teimme puolustuksessa tyhmiä virheitä, mutta 12 maalin voitto joka tapauksessa tyydyttävä, Hivert mietti ottelun jälkeen.

Ottelun parhaana palkitun Betina Lillqvistin mukaan joukkueella oli yksinkertainen pelisuunnitelma, joka toimi

– Pelattiin niin kuin sovittiin, mennään täysillä sisään peliin, eikä heitetä päin maalivahtia vaan maaliin Välisarjauudistus on tähän mennessä tuntunut hyvältä, mutta kommentoidaan sitten uudestaan kun koko kausi on pelattu loppuun.

SIF-valmentaja Harry Wikström kaipasi loukkaantunutta Anna-Mi Weurlanderia kentälle.

Valmentajan kommentit SIF

– Dickenin liike on hyvä ja avainpuolustajamme puuttuminen (Anna-Mi Weurlander) näkyi pelissämme. Puolustustaktiikkamme kärsi tästä poissaolosta liikaa.

Dicken-SIF 31-19 (18-9)

Maalintekijät
Dicken: Lillqvist Betina 6, Genberg Martina 5, Gammals Jessika 4, Näräkkä Annika 3, Lindahl Anna 3, Friman Carla 3, Pitkäjärvi Pia-Stina 2, Böckelman Carolina 2, Ahlroth Alexandra 2, Kankainen Kiira 1
SIF: Voutilainen Ellen 7, Pietiläinen Aino 3, Lindholm Sofie 3, Vaskelainen Janica 1, Sjölund Elin 1, Ratilainen Linda 1, Lindholm Madeleine 1, Lehtola Saara 1, Koljonen Emmi 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Lillqvist Betina Dicken 3
Ahlroth Alexandra Dicken 2
Voutilainen Ellen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Ahlroth Alexandra 1 x 2 min, Gammals Jessika suora punainen kortti, Genberg Martina 1 x 2 min
SIF: Lindholm Sofie 1 x 2 min, Pietiläinen Aino suora punainen kortti, Ratilainen Linda 1 x 2 min, Skoglund Sanni 1 x 2 min

Erotuomarit: Nieminen Harri – Tuomi Markku

Yleisöä: 91

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk