BK-46 saa Atlaksen kotikentälleen

BK-46 jahtaa tärkeitä pisteitä, kun se emännöi lauantaina alemman jatkosarjan ottelussa Atlasta. Atlas sen sijaan hakee vielä kauden avauspisteitään.

BK-46 aloitti jatkosarjan 18-28-tappiolla GrIFK:lle. Karjaalaisilla on muutenkin vaikeampi vaihe menossa, sillä se päätti runkosarjan neljään peräkkäiseen tappioon. BK:lla olisi oiva paikka napata voitto vielä pisteittä olevalta Atlakselta ja nousta samalla alemmassa jatkosarjassa toiseksi.

Soitellen BK-46 ei voi kuitenkaan lähteä sotaan, sillä Atlas janoaa kauden avauspisteitään ja vantaalaiset ovat petranneet esityksiään kauden mittaan. Ensimmäisessä jatkosarjan ottelussaan Atlas taisteli voitosta loppuhetkille saakka ÅIFK:ta vastaan, mutta kuten monesti aiemmin tällä kaudella, lopussa Atlakselta loppui bensa ja vastustaja pääsi rokottamaan. Potentiaali joukkueessa on, mutta pelin on pysyttävä kasassa koko tunnin verran.

Runkosarjassa BK-46 voitti ensimmäisen kohtaamisen Vantaalla 27-20 ja toisessa se oli parempi 33-24. Ottelu käynnistyy SISU Arenalla kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk