GrIFK ei antanut Atlaksen yllättää

GrIFK vankisti asemiaan alemman jatkosarjan kakkosena, kun se voitti vieraskentällä Atlaksen 23-19 (9-6).

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin vähämaalinen ja sujui hienokseltaan GrIFK:n hallinnassa. GrIFK oli kuitenkin hieman vahvempi ja tauolle mentiin vierailijoiden kolmen maalin johdossa.

Toisella puoliajalla GrIFK johti peliä parhaimmillaan jo kuudella maalilla, muttei saanut ratkaisevaa iskua tehtyä. Atlas taisteli sinnikkäästi ja pääsi kahden maalin päähän. Ratkaisuhetkillä GrIFK oli kuitenkin rutinoituneempi ja pystyi pitämään johdon itsellään loppuun saakka.

Atlas-valmentaja Kristiina Helaskoski oli omiensa puolustuspelaamiseen tyytyväinen, mutta hyökkäyksessä oli parannettavaa.

– Puolustus oli suht hyvä varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Hyökkäyksessä haasteita asetti korkea puolustus, jonka seurauksena teimme turhan paljon teknisiä virheitä, Helaskoski kertasi ottelua.

GrIFK:n päävalmentaja Sebastian Aarnio myönsi, etteivät pisteet tulleet helpoimman kautta.

– Vaikeaa oli, mutta pystyimme niin sanotusti soutamaan homman kotiin. Tärkeät pisteet, jos haluamme olla jatkopeleissä mukana. Paljon jäi parannettavaa.

Myös ottelun parhaana palkittu Sophia Böckelman löysi Granin pelistä parannettavaa.

– Ei ollut meidän paras peli, mutta saimme tärkeät pisteet. Jatkossa pitää tehdä paljon vähemmän teknisiä virheitä.

Atlas-GrIFK 19-23 (6-9)

Maalintekijät
Atlas: Olenius Carla 8, Jauhiainen Anna 4, Gustafsson Erica 3, Lampinen Julia 1, Kurki Sanni 1, Högbacka Emmi 1, Ahovaara Tiina 1
GrIFK: Böckelman Sophia 8, Rehnberg Carolina 5, Nyström Annina 2, Kaivola Karolina 2, Karsten Alexandra 1, Kankainen Alisa 1, Heerman Nea 1, Grönholm Felicia 1, Berglund Emelie 1, Andersson Annika 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Böckelman Sophia GrIFK 3
Olenius Carla Atlas 2
Wolff Wilhelmina GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Högbacka Emmi 1 x 2 min, Jauhiainen Anna 2 x 2 min
GrIFK: Böckelman Sophia 1 x 2 min, Rehnberg Carolina 1 x 2 min

Erotuomarit: Roth Magnus – Skogberg Johan

Yleisöä: 86

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk