GrIFK kaatoi BK-46:n

GrIFK otti kotonaan tärkeän voiton kukistamalla BK-46:n 26-22 (9-10).

GrIFK aloitti ottelun vahvasti ja johti jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen 4-1, mutta sen jälkeen kotijoukkueen maalihanat menivät hieman tukkoon. BK-46 nousi peliin mukaan ja nousi 10-9-taukojohtoon.

Toiselle puoliajalle GrIFK tuli jälleen terävästi. Sophia Böckelman toimi pääarkkitehtinä tuoden kotijoukkueen rinnalle ja ohi. GrIFK vei ensimmäisen vartin 11-5 ja näytti ratkaisseen ottelun. BK-46 ei kuitenkaan luovuttanut ilman taistelua ja nousi kahden maalin päähän, mutta GrIFK pystyi pitämään johtonsa loppuun saakka.

– Onnistumisia tuli tänään laajalla rintamalla. Maalivahtipeli ja puolustus toimivat tänään hyvin. Kaivattu asenne ja halu tehdä töitä näkyi kentällä. Pikkaisen tarkkuutta viimeistelyyn vielä kaivataan. Tästä on hyvä jatkaa Siuntio peliin. “Jokainen peli on uusi mahdollisuus”, GrIFK:n päävalmentaja Sebastian Aarnio kommentoi voittoa.

Ottelun parhaana palkittu Böckelman oli valmentajansa tavoin erityisen tyytyväinen joukkueen puolustuspeliin.

– Peli, varsinkin puolustus, toimi hyvin. Kiva puolustaa, kun kaikki auttaa ja osallistuu siihen. Perusjutut, joita ollaan harjoiteltu, onnistuivat pelissä. Loistoasenne ja se pitää ottaa mukaan seuraavaan matsiin.

BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg myönsi kotijoukkueen paremmuuden.

– Grankulla oli parempi tänään ja sai pallot sisään. Meillä oli paljon hyviä paikkoja, mutta joko tolppa tai vastustajan maalivahti pääsi liian usein väliin. Terävyys tuntui olevan välillä hukassa. Suht hyvä puolustus, olisi vain pitänyt onnistua maalipaikoissa. Kaksiminuuttiset häiritsivät peliä kriittisissä paikoissa. Pelin loppupuolella Granin saamia ulosajoja ei osattu oikein hyödyntää. Pelattiin yhdeksän metrin sisällä vielä palloa vain eteenpäin. Siinä se ottelu ratkesi., Holmberg kertasi.

GrIFK-BK-46 26-22 (9-10)

Maalintekijät
GrIFK: Böckelman Sophia 6, Rehnberg Carolina 4, Heerman Nea 4, Berglund Emelie 4, Kaivola Karolina 3, Nyström Annina 2, Karsten Alexandra 1, Kaivola Susanna 1, Andersson Annika 1
BK-46: Degerman Pamela 8, Löf Elin 4, Nyberg Nicole 2, Melanen Linda 2, Lundqvist Lina 2, Holmberg Emilia 2, Sjöblom Linda 1, Kullberg Jannica 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Böckelman Sophia GrIFK 3
Degerman Pamela BK-46 2
Feodoroff Cara GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Grönholm Felicia 2 x 2 min, Rehnberg Carolina 1 x 2 min

BK-46: Ahlroos Ina 1 x 2 min, Lassinharju Sirja 1 x 2 min

Erotuomarit: Roth Magnus – Tillan Niko

Yleisöä: 96

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk