HIFK otti pisteet SIF:lta selkein numeroin

HIFK:n vahva veto tauon molemmin puolin ratkaisi voiton SIF:sta selkein numeroin lauantaisessa SM-sarjan ylemmän jatkosarjan ottelussa.

HIFK näytti karkaavan omille teilleen jo ottelun alussa. Ero venähti nopeasti viiteen maaliin, mutta sen jälkeen SIF sai juonesta kiinni ja puristi eron jo yhteen maaliin. Viimeisellä kymmenminuuttisella ennen taukoa HIFK nykäisi eron kuitenkin taas viiteen maaliin.

Kun HIFK vei toisen jakson alun puhtaasti maalein 5-0, ottelua alkoi olla ratkaistu. Ero ei tästä juuri muuttunut, kunnes HIFK repäisi vielä jakson puolivälin jälkeen ja eteni voittoon selkein numeroin.

HIFK:n valmentaja Björn Nylund hehkutti omiensa esitystä.

– Tänään oli hyvä vauhti pelissä. Onnistuimme myös vähentämään teknisiä virheitä joita on parissa aikaisemmassa pelissä tullut liikaa. Paljon onnistumisia tänään, ja myös Annika Lindström maalissa oli hyvä.

SIF-valmentaja Harry Wikström myönsi HIFK:n paremmuuden.

– Maalivahtipeli oli HIFK:ssa parempaa kuin meillä tänään. Saimme hyviä paikkoja pelin alussa, mutta emme saaneet palloa sisään. HIFK oli parempi tänään ja ansaitsi voittonsa.

Ottelun parhaana palkittu Linda Cainberg oli valmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Meillä oli hyvä vauhti pelissä tänään. Vastahyökkäykset toimivat myös hyvin. Moni pelasi hyvin tänään ja asenne oli paikallaan.

HIFK – SIF 39-25 (19-14)

Maalintekijät
HIFK: Hilli Johanna 10, Salo Hanna 7, Friman Petra 6, Väyrynen Ida 5, Cainberg Linda 3, Berg Victoria 3, Byman Carolina 2, Ax Kathlen 2, Paukku Mari 1
SIF: Voutilainen Ellen 6, Lindholm Sofie 5, Lindholm Madeleine 4, Pietiläinen Aino 3, Sjölund Elin 2, Jensen Corinna 2, Weurlander Anna-Mi 1, Ratilainen Linda 1, Koljonen Emmi 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Cainberg Linda HIFK 3
Hilli Johanna HIFK 2
Lindholm Sofie SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Väyrynen Ida 1 x 2 min
SIF: –

Erotuomarit: Rönnberg Jan – Skogberg Johan

Yleisöä: 91

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk