Paikallispelin tunnelmaa Siuntiossa sunnuntaina

Sunnuntaina Siuntiossa nähdään jännittävä paikallisottelu, kun SIF saa kotikentälleen vastaansa BK-46. Ottelu starttaa Folksam Arenalla kello 13.30.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja molemmissa peleissä SIF oli vahvempi. Sarjan ensimmäisessä kohtaamisessa SIF haki pisteet Karjaalta jännittävien vaiheiden jälkeen 31-28 ja joukkueet olivat vastakkain myös Suomen Cupin välierissä. Tuolloin viihdyttävässä ja maalirikkaassa ottelussa SIF vei voiton 45-30.

– En ole ikinä ollut osallisena tuollaisessa ottelussa, missä molemmat joukkueet halusivat vain hyökätä eikä puolustaminen kiinnostanut yhtään. Viihdyttävää se varmasti oli, mutta ei sitä kunnon käsipalloksi voinut sanoa. Kyllä nyt on tarkoitus ottaa kontaktia ja laittaa omassa päässä kampoihin, BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg totesi Etelä-Uusimaassa.

SIF saa takaisin kokoonpanoonsa Atlas-ottelun missanneen Maria Barckin, joka oli sivussa sairastumisen vuoksi. Ellen Voutilainen loukkasi Atlas-ottelussa hieman nilkkaansa ja hänen pelaamisensa ratkeaa vasta sunnuntaina.

BK-46 sai viime otteluun uuden maalivahdin, kun serbialainen Ana Radojevic liittyi joukkueen mukaan. Maalitykki Pamela Degerman pelaa viimeisen ottelunsa tällä kaudella sunnuntaina, sillä häntä odottaa kyynärpääleikkaus maanantaina.

SIF on sarjassa kolmantena ja aloitti vuoden ottamalla niukan voiton Atlaksesta. BK-46:n vuosi käynnistyi sen sijaan vähemmän mukavissa merkeissä, sillä karjaalaiset jäivät vuoden ensimmäisessä pelissä Dickenin jyrän alle. BK-46 havittelee tiukasti pääsyä neljän parhaan joukkoon ja tällä hetkellä on sijassa kiinni. Sparta, ÅIFK ja GrIFK kuitenkin hengittävät tiukasti niskaan. Voitolla se kaventaisi eroa myös SIF:ään, kun taas kotijoukkueen voitto liimaisi sen entistä tiukemmin Dickenin ja HIFK:n perään kolmanneksi.

Ottelu esitetään suorana lähetyksenä Yle TV2:ssa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk