SIF vei pronssimitalit nimiinsä

SIF vei pronssimitalit kaudella 2016-17 nimiinsä ÅIFK:n annettua kuitenkin tiukan vastuksen.

ÅIFK lähti otteluun neljän maalin takaa-ajomatkalta, mutta kiri eron umpeen ja otti jo yhteismaalissa johdonkin vietyään ensimmäisen 15-minuuttisen maalein 9-2. Tämän jälkeen SIF pääsi peliin mukaan ja alkoi kuroa eroa kiinni, mutta vielä tauolla ÅIFK oli niukasti kiinni pronssimitaleissa.

SIF:n kiri alkoi toisen jakson ensimmäisen kymmenminuuttisen ollessa täyttymässä ja numerot tasoittuivat nopeasti. Tasaisesti edettiin aina loppuminuuteille saakka ja vaikka ÅIFK vei pelin niukasti nimiinsä, riitti SIF:n avausosassa hankkima johto pronssiin kolmen maalin erolla.

SIF-luotsi Harry Wikström oli kokonaisuuteen tyytyväinen huolimatta lauantain niukasta tappiosta.

– Hyvin teimme työtä puolustuksessa koko ottelun. Toisella puoliajalla saimme hyökkäyspelin kuntoon ja kaikki uskalsivat, Wikström kiitteli.

ÅIFK-piiskuri Besim Qerimi jäi harmittelemaan hyvän alun sulamista, mutta antoi samalla täyden tunnustuksen vastustajalle.

– Siuntio ansaitsi voiton. Hallitsimme ottelua, mutta jostain syystä kadotimme johdon. Toisella puoliajalla meillä oli musta jakso josta emme palautuneet. Siuntiolla olla oli enemmän kokemusta ja se ratkaisi, kun paineet kasvoivat liikaa, meillä meni peli lukkoon, Qerimi mietti.

Moa Wasström vei ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin, mutta ei ollut kovin tyytyväinen esitykseen.

– Teimme alun liian vaikeaksi itsellemme. Hyökkäyspelistä puuttui syvyys ja emme hyödyntäneet maalitilaisuuksia niin kuin olisi pitänyt. Tunsimme paineet vaikka ottelu alkoi neljän maalin johtoasemasta.

– Tauolla puhuimme paljon asenteesta ja jokaisen omasta vastuusta. Sen ja loistavan kotiyleisön tuen avulla pystyimme parantamaan peliämme ja ryhdyimme vihdoin pelaamaan joukkueena, Wasström antoi tunnustusta Folksam Arenan tuelle.

2. pronssiottelu:
SIF – ÅIFK 26-27 (9-14)
SIF:lle pronssia yhteismaalein 57-54.

Maalintekijät
SIF: Lindholm Sofie 6, Lindholm Madeleine 6, Voutilainen Ellen 5, Jensen Corinna 4, Sjölund Elin 2, Weurlander Anna-Mi 1, Wasström Moa 1, Pietiläinen Aino 1
ÅIFK: Harri Anna 10, Norrgrann Ellen 6, Sjöblom Malin 3, Pettersson Sara 3, Lindbom Ingrid 2, Symes Elin 1, Skön Emilia 1, Dahl Emilia 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Wasström Moa, SIF 3
Harri Anna, ÅIFK 2
Voutilainen Ellen, SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Jensen Corinna 2 x 2 min, Weurlander Anna-Mi 2 x 2 min
ÅIFK: Harri Anna 1 x 2 min, Sjöblom Malin 1 x 2 min

Erotuomarit: Rönnberg Jan – Skogberg Johan

Yleisöä: 292

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk