Finaalisarja käynnistyy perjantaina

SM-sarjan mestaruustaistelu käynnistyy perjantaina Helsingin Urheilutalolla, kun HIFK ja Dicken kohtaavat ensimmäisessä ottelussa.

Joukkueet ovat tuttu parivaljakko finaaleissa, sillä kyseessä on viides kausi peräkkäin, kun paikallisvastustajat iskevät yhteen. HIFK voitti edellisen mestaruutensa vuonna 2014 ja sen jälkeen Dicken on vienyt kolme edellistä titteliä nimiinsä. Viime kaudella Dicken pyyhkäisi finaalisarjan nimiinsä suoraan kolmessa ottelussa. Tällä kaudella on kuitenkin odotettavissa tasaisempi loppuottelusarja.

HIFK nappasi ylemmän jatkosarjan ykköspaikan ja se lähtee kotiedun turvin finaaleihin. Dicken voitti joukkueiden molemmat runkosarjan kohtaamiset selvin numeroin. Jatkosarjassa HIFK kuitenkin kuittasi molemmat pelit ja lisäksi HIFK kaatoi Dickenin Suomen Cupin finaalissa. Keskinäiset kohtaamiset ovat siis HIFK:lle.

HIFK on parantanut myös juoksuaan kauden edetessä ja eteni finaaliin voittamalla GrIFK:n selvästi suoraan kolmella voitolla. Dicken joutui tiukoille BK-46:n kanssa, mutta pystyi kampeamaan karjaalaiset kolmessa pelissä. Nyt joukkueilla on ollut aikaa hioa kuvioitaan parin viikon ajan ennen finaaleita.

Ensimmäinen finaali pelataan Urheilutalolla perjantaina kello 18.15 alkaen. Ottelu on nähtävissä sekä VeikkausTV:ssä että Hufvudstadsbladetin sivuilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk