BK-46 otti kiinnityksen pronssiin

SM-sarjan pronssitaistelu alkoi perjantaina ja BK-46 nappasi etulyöntiotteen toiseen otteluun lähdettäessä, kun se voitti vieraskentällä GrIFK:n 23-17 (9-8).

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja BK-46 oli alussa lievästi hallitsevampi osapuoli. Se pystyi kasvattamaan kolmen maalin johdon ensimmäisen kympin aikana, mutta Grani kuroi etumatkan nopeasti kiinni. GrIFK:n päästyä tasoihin BK-46 repäisi taas kolmen maalin etumatkalle, mutta GrIFK ei luovuttanut ja kiri taas rinnalle. BK-46 pääsi lopulta maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Toisen puoliajan alku oli GrIFK:n hallintaa. Se pääsi kolmen maalin johtoon hieman jakson puolivälin jälkeen. Toinen puolisko oli kuitenkin BK-46:n. Karjaalaiset veivät viimeiset 13 minuuttia 10-1 ja pääsevät lähtemään toiseen osaotteluun kuuden maalin johtoasemasta.

Pronssimitalin kohtalo ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

Tappioasemasta huolimatta GrIFK:n päävalmentaja Miro Koljonen uskoo edelleen joukkueensa mahdollisuuksiin.

– Alussa lievää ylilatautumista, mutta saatiin sen jälkeen ottelusta kiinni. Toisen puoliskon alku oli hyvä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Valitettavasti BK pääsi ottamaan kaulaa ottelun lopussa. Lauantaina on uusi ottelu, joka aloitemaan miinus kuudesta ja sieltä noustaan.

Aloitimme varsin hyvin ottaen huomioon, että tuleman pitää kova taistelu. Toisen puoliajan alussa meillä oli liian itsekkäitä ratkaisuja ja virheitä. Aikalisän jälkeen kollektiivisuus toimi ja lopetimme hyvin iskien ja juoksimme hyvin laidoilta. Nyt lataudumme lauantaihin, BK-46 päävalmentaja Thomas Holmberg analysoi ottelua.

Ottelun parhaana palkittu GrIFK:n Alexandra Karsten oli pääosin tyytyväinen peliin, mutta harmitteli lopun herpaannuksia.

– Taistelimme erittäin hyvin ja suurin osa toimi 50 minuutille, mutta sitten tuli BK:n rykäisy. Joten loppulukemat eivät välttämättä anna oikeaa kuvaa ottelusta. Nyt on aika ladata lauantaille ja toivottavasti saamme hyvän kannustuksen Granin faneilta kuten tänään.

GrIFK-BK-46 17-23 (8-9)

Maalintekijät
GrIFK: Alexandra Karsten 5, Carolina Rehnberg 3, Matilda Ohvo 2, Fredrika Lagerbohm 2, Linnea Harms 2, Anette Salonen 1, Sophia Böckelman 1, Helen Bergman 1

BK-46: Pamela Degerman 7, Linda Sjöblom 3, Alexandra Rönnberg 3, Elin Löf 3, Jannica Kullberg 2, Emilia Holmberg 2, Nicolina Fredriksson 2, Mathilda Sandblom 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Alexandra Karsten GrIFK 3
Pamela Degerman BK-46 2
Johanna Terlinden BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Jenny Fröberg 1 x 2 min, Johanna Toivola 1 x 2 min, Matilda Ohvo 2 x 2 min
BK-46: Alexandra Rönnberg 1 x 2 min, Erica Kullberg 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 216

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk